Concurs Motor AG: Castigati un weekend la munte cu noul BMW Seria 3

Motor AG Pitesti a lansat un microsite dedicat noului BMW Seria 3, disponibil la adresa http://bmw-motorag.ro/seria3 .

Micrositeul va ofera informatii despre fiecare din cele trei linii Sport, Luxury si Modern, si include si linkuri utile catre stocul de modele BMW Seria 3 al Motor AG. In plus puteti vedea comparatia din punct de vedere al dotarilor a celor trei linii de echipare.

Pe langa informatiile foarte utile oferite despre noul model, micro-site-ul include si o component de concurs, in cadrul caruia puteti castiga un weekend la munte cu noul BMW Seria 3.


Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs este sa va inregistrati pe http://bmw-motorag.ro/seria3-concurs . Premiul este un weekend prelungit la munte cu noul BMW Seria 3, inclusiv cazarea la un hotel exclusivist din Romania.

Pe langa acest premiu, castigatorul va fi inscris pe lista de invitati speciali Motor AG la toate evenimentele organizate in acest an.

Concursul “Castiga un weekend la munte cu noul BMW Seria 3” se desfasoara in perioada 22 aprilie ora 09.00 – 20 mai 2012, ora 16.00.

Va uram mult success!

[Sursa: Motor AG]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account