Cursuri de condus cu BMW i8

Cursuri de condus

Încă din 2013, BMW i a fost sinonim cu dezvoltarea durabilă, mobilitatea orientată spre viitor şi concepte vizionare de automobile. BMW i3, modelul electric cu emisii locale zero, a fost cel mai bine vândut automobil electric din Germania în 2014 şi, încă de la început, a fost o parte integrantă a BMW Driving Experience. Prin programul BMW i3 eDrive Experience, BMW a devenit primul constructor auto premium care a oferit cursuri specifice de pregătire cu automobile cu propulsie electrică.

Acum, în program au fost adăugate două cursuri de instruire noi, care oferă participanţilor şansa de a conduce automobilul sport BMW i8, echipat cu tehnologie hybrid plug-in. Cursuri de condus, BMW eDrive Experience, scoate în evidenţă mobilitatea electrică şi funcţionalitatea modelelor BMW i3 şi BMW i8 în timp ce programul „BMW i meets BMW M” este centrat în jurul condusului sportiv cu BMW i8 şi BMW M6. Cele două cursuri noi se alătură BMW i3 eDrive Experience, în care participanţii conduc exclusiv modelul BMW i3.

Cursuri de condus

BMW eDrive EXPERIENCE
Aceaste cursuri de condus permit participanţilor să experimenteze la maximum fascinaţia unui BMW i. Instructorii BMW experimentaţi le oferă o mai bună înţelegere a mobilităţii viitorului, întâi teoretic, apoi şi practic. Cursul special a fost introdus la BMW and MINI Driving Academy astfel încât participanţii să poată experimenta diferitele moduri de condus oferite de aceste automobile deschizătoare de drumuri. Şi, ca un punct culminant al zilei, participaţii urcă la volanul unui BMW i8 pentru a experimenta modul în care se simte, la început, combinaţia între performanţe sportive şi eficienţă energetică excepţională.

Cursuri de condus

BMW i meets BMW M
Cele două „nave-amiral” din gamele de modele BMW i şi BMW M sunt starurile acestor noi cursuri de conuds. În aceeaşi după-amiază, participanţii au ocazia de a conduce BMW i8, cu sistemul său hybrid plug-in, şi BMW M6, model de înaltă performanţă. Instructorii BMW oferă o introspecţie în sofisticata tehnologie care garantează calităţile sportive BMW i8, dar şi eficienţa unui automobil de clasă mică, înainte ca grupul să se îndrepte spre zona de instruire practică. La finalul programului, participanţii parcurg câteva tururi, cu ambele modele, pe circuitul BMW and MINI Driving Academy.

Cursuri de condus

BMW i3 eDrive Experience
Aceste cursuri de condus, unde participanţii conduc exclusiv modelul BMW i3, rămâne este o certitudine a programului. La sediul BMW and MINI Driving Academy din Maisach, participanţii se familiarizează cu BMW i3 şi descoperă tot ce trebuie să ştie despre mobilitatea şi conceptul de design ultrauşor BMW i, acumulatorul şi caracteristicile de condus ale automobilului, precum şi service şi întreţinere. Ulterior, ei pot conduce BMW i3 în cadrul exerciţiilor ce au loc în două zone de instruire, dar şi pe circuit, ceea ce le permite să experimenteze proprietăţile de condus ale unui automobil electric şi calităţile sale tehnice. Reacţia pozitivă a clienţilor faţă de cursul BMW i3 ce are loc la centrul de instruire din Maisach i-a asigurat statutul de poveste de succes autentică.

Mai multe detalii despre BMW Driving Experience găsești aici.
Sursă: BMW România

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account