Designworks dezvoltă un nou limbaj de design pentru celebrul producător de bărci Sea Ray

Designworks, o companie care face parte din portofoliul BMW Group, a anunţat o colaborare cu principalul producător de bărci de agrement, Sea Ray, pentru a dezvolta un nou limbaj de design, elegant şi sofisticat, pentru marcă. Primul model nou- noul Sundancer 370 Outboard -, într-o versiune reproiectată, a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment Facebook live. Lansarea oficială a acestui nou produs marchează şi cea de-a 45-a aniversare a seriei Sundancer.

„De peste 60 de ani, Sea Ray are o istorie bogată ca lider al producătorilor de ambarcaţiuni”, a declarat Johannes Lampela, director de design industrial la Designworks. „Designul Sea Ray este foarte uşor de recunoscut, iar obiectivul nostru în această colaborare a fost de a consolida şi mai mult ADN-ul de design prin prezentarea celor mai emblematice caracteristici într-o execuţie modernă a designului. Rezultatul este o estetică deopotrivă clasică şi modernă, care este folosită pentru a inspira următoarea generaţie de bărci Sea Ray.”

„Obiectivul nostru a fost să definim fundamentul pentru o expresie de design îndrăzneaţă şi pură”, a spus Charlie Foss, directorul de design Sea Ray. „Prin colaborarea cu Designworks am reuşit să producem un set nou de principii de design care să aducă un omagiu trecutului mărcii noastre şi în acelaşi timp să indice viitorul, rezultatul fiind aspect incontestabil Sea Ray. Un rezultat al colaborării a fost definirea a patru caracteristici-cheie de design pentru a informa că modelele Sea Ray merg mai departe: elegant, încrezător, atletic şi distinctiv.”

Eleganţa este recunoscută printr-o linie lungă, subţire şi naturală, integrată în partea laterală a bărcii. Încrederea este evidentă printr-o jawline de caracter puternică, iar atletismul este transmis cu unghiuri şi suprafeţe intenţionate, dar frumoase, care ilustrează puterea şi mişcarea. În cele din urmă, caracterul distinctiv este oferit prin emblema caracteristică Sea Ray a părţii laterale a carenei şi linia centrală care atrage privirea şi creează o senzaţie de viteză.

Pe lângă consultanţă pentru clienţii din multe industrii legate de mobilitate, Designworks realizează proiecte pentru BMW Group, de la automobile de lux şi premium la motociclete şi experienţe digitale. Echipele Designworks şi Sea Ray au lucrat printr-un proces riguros de ateliere multiple şi sesiuni de colaborare, pătrunzând adânc în perspectivele consumatorilor, tendinţele de design şi patrimoniul de brand.

„Designul inspirat din automobile face parte din istoria Sea Ray, datând din colaborarea cu Harley Earl Associates la începutul anilor ’60. A fost important să fim parteneri cu un grup care are o înţelegere cuprinzătoare a mobilităţii viitoare şi capacitatea de a dezvolta concepte în vederea contextelor viitoare”, a spus Foss.

Noul limbaj de design al Sea Ray va fi dezvăluit în cadrul unei prezentări virtuale a Sundancer 370 pe Facebook, astăzi la ora 19.00 (ora României). Iniţial, noul model este disponibil pentru comandă în America de Nord, urmând a fi dezvăluit şi calendarul disponibilităţii la nivel internaţional.

O avanpremieră a noului design al Sundancer 370 este disponibilă aici.

Pentru mai multe informaţii despre Designworks, accesaţi BMWGroupDesignworks.com. Pentru mai multe informaţii despre Sea Ray şi pentru a vizualiza gama completă, vizitaţi SeaRay.com.

Despre Designworks

Designworks, o companie a BMW Group, este studio de inovaţie pentru BMW Group, dar şi societate globală de consultanţă în creaţie. Echipele din studiourile din Los Angeles, München şi Shanghai lucrează la intersecţia dintre design, tehnologie şi inovaţie pentru a debloca potenţialele de brand şi a stimula creşterea afacerilor pentru companiile din întreaga lume. Designworks valorifică puterea culturii de inovaţie şi a designului de ultimă generaţie ale BMW Group pentru a promova obiectivele clienţilor săi externi, printre care se numără John Deere, Brunswick, Siemens, Corsair, HP şi Microsoft, aducând în acelaşi timp perspective şi impulsuri externe către BMW Group. www.bmwgroupdesignworks.com

Despre Sea Ray

Cu sediul în Knoxville (Tennessee), Sea Ray este liderul mondial al producătorilor de bărci de agrement de calitate superioară. De mai bine de 60 de ani, Sea Ray a depăşit limitele performanţei şi măiestriei pentru a ridica experienţa navigaţiei. Fiecare model Sea Ray este conceput pentru a face din fiecare moment excepţional, susţinând stilurile de viaţă unice ale navigatorilor, cu un echilibru personalizat de confort şi performanţă de neegalat, dar şi cu tehnologie de clasă mondială. Află mai multe despre Sea Ray Experience la SeaRay.com.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account