Exclusiv: Galerie foto Pebble Beach 2011

In fiecare an Peninsula Monterey este gazda celui mai mare show de masini clasice din lume, Pebble Beach Concours d’Elegance. Aici s-au adunat si anul acesta masini si vizitatori din intreaga lume, pentru a se alatura celei de-a 18-a editii a evenimentului, pe terenul de golf de la Pebble Beach.

In fiecare an participa mii de vizitatori la cel mai impresionant Concourse d’Elegance din lume. Masina care a primit anul acesta titlul „Best of Show” a fost un model Voisin C-25 Aerodyne 1934. Voisin a fost unul din primii constructori de avioane si o parte din munca inovativa din domeniul aerodinamic se poate regasi in trasaturile masinii.

Designul combina materialele ultrausoare, stilul aerodinamic si stilul ArtDeco. Au fost construite doar circa 25 unitati C-25, din care au supravietuit timpului doar cateva.

Modelul C-25 Aerodyne este propulsat de un motor de 3.0 litri cu sase cilindri, care dezvolta 100 CP.

Alaturi de modelele clasice, la Pebble Beach 2011 au fost prezentate o serie de concepte, modele de serie, inclusiv marci precum Ferrari, Rolls Royce si alte marci high-end. Anul aceasta a putut fi admirata cea mai impresionanta colectie de modele Ferrari GTO.

[Credit foto – John Hietter – BMWBlog.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account