Galerie foto: Hilton Head Island Concours d’Elegance

Marca BMW a fost sarbatorita luna trecuta in cadrul evenimentelor Savannah Speed Classic si Hilton Head Island Concours d’Elegance. Pe 28 octombrie a debutat seria de evenimente la Savannah Harbor Race Circuit pe Insula Hutchinson, iar apoi pe insula Hilton Head a avut loc cea de-a zecea editie a evenimentului anual Hilton Head Island Concours d’Elegance.

In cadrul unei saptamani intregi de evenimente, fanii BMW din SUA au avut ocazia sa vada cele mai frumoase motociclete, masini si modele de cursa BMW din America de Nord. In plus, cei de la BMW Performance Center au oferit fanilor o serie de experiente la volanul masinilor BMW.

Pe langa o gama impresionanta de masini sport clasice, au fost expuse la eveniment o serie de masini de curse BMW, care au concurat cu alti clasici prezenti, de la modele Porsche si Ferrari la modelele americane clasice. Masinile s-au luat la intrecere pe circuitul Savannah Harbor Racing Circuit – cu lungimea de 1.97 mile.

Colegul Andrew Murphy de la BMWBLOG.com a fost prezent la eveniment si ne aduce o serie de fotografii de la fata locului.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account