Noul Mercedes-Benz Clasa C Coupe și viitorul Audi A4 își arată formele

În cazul celor două modele treaba asta cu deghizatul e mai mult un ritual, pentru că, așa cum ne-au învățat, ambele mașini păstrează designul unui model dintr-o clasă superioră.

Mercedes-Benz Clasa C Coupe - spionat

Noul Mercedes-Benz Clasa C Coupe surprins camuflat.

Astfel, noul Mercedes-Benz Clasa C Coupe va arată foarte asemănător cu Clasa S Coupe în timp ce noul Audi A4 va arăta ca un A6 mai mic ori un A3 mai mare. Ceea ce nu este neapărat rău și credem că și BMW ar fi putut proceda la fel în cazul seriei 1, cu rezultate mult mai bune.

Dacă despre noul Clasa C Coupe nu mai sunt multe de spus, despre noul model A4 trebuie să menționăm că va avea un sistem de iluminare, revoluționar bineînțeles și niște uși posterioare ceva mai mari, care vor face accesul în spate mai comod.

Noul Audi A4 - spionat

Noul Audi A4 surprins în teste, dar bine camuflat.

Marea schimbare de care va suferi Audi A4 va fi construcția pe noua platformă MLB Evo, care va folosi o combinație de aluminiu și oțel ranforsat ce va scădea masa totală cu aproximativ 100 de kg, dar și versiunea hibridă, care se va folosi de un motor 2.0 TFSI și unul electric de 71 Kw ce promite o autonomie de 50 km în ciclu electric.

Sursă foto: WorldCarFans

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account