BMW M3 E92 modificat de Alpha-N

Tunerii nemti de la Alpha-N Performance ne prezinta noul lor kit aero pentru BMW M3 Coupe E92. Kitul include modificari la nivel estetic cat si un plus de putere pentru M3-ul Coupe.

Cei de la Alpha-N au remapat unitatea ECU, au instalat un sistem air-box din fibra de carbon si un sistem de evacuare Akrapovic. Puterea totala a modelului BMW M3 este acum de 450 CP, mai mare cu 30 CP.

Kitul aerodinamic include un spoiler din fibra de carbon cu orificii de aerisire integrate, pentru frane, si un nou difuzor spate din fibra de carbon, plus un eleron de curse care ajuta la deportanta. BMW M3 Coupe modificat de Alpha-N e echipat cu jante O.Z. Superforgiata din aliaj, de 19 toli, incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport Cup si suspensie mai joasa KW.

La interior, scaunele din fabrica au fost inlocuite cu unele de curse Recaro Pro Racer Hans. Desi nu se vede in fotografii, in pachet sunt oferite si capota motor din fibra de carbon, capota portbagajului din fibra de carbon, si cusca de siguranta.

Nu au fost anuntate detalii legate de pret.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account