Hyundai pregateste un concurent pentru BMW Seria 3, ce va avea tractiune spate

Imagine cu Genesis Coupe

In ultima vreme constructorul sud-korean Hyundai a inceput sa-si schimbe strategie, de la producator de modele mici destinate maselor catre produse premium. Modelul Genesis Coupe a primit mai multe aprecieri si premii, si in urma acestui succes, Hyundai declara ca pe viitor doreste sa lanseze un model care sa concureze cu cel mai bine vandut model BMW, Seria 3.

Potrivit Automotive News, Hyundai ar putea adauga in gama de produse destinate SUA un model sedan sport cu propulsie. Sedanul ar concura direct cu BMW Seria 3 dar si cu Mercedes-Benz Clasa C, Audi A4 sau Acura TL.

Se zvoneste ca sedanul va utiliza platforma cu propulsie care e acum folosita la modelele Genesis coupe si sedan.

Se spune ca la design modelul se va apropia de infatisarea lui Genesis Coupe, care arata mult mai bine decat sedanul. „Genesis Coupe este in acelasi segment cu Seria 3 coupe”, a declarat presedintele Hyundai, John Krafcik. „Unul din lucrurile la care ne gandim este: ar trebui sa facem o versiune sedan a acestuia?”

Krafcik nu a oferit mai multe detalii si nici nu a spus daca masina a fost aprobata pentr productia de serie. Alte surse au declarat ca acest proiect se incadreaza in strategia Hyundai inca din 2006 si are nume intern „RK”.

De la lansarea lor in 2008 si respectiv 2009, modelele Coupe si Sedan au inregistrat vanzari de 29,122 unitati.

Numai in SUA, BMW a vandut in ianuarie 2010 5.763 unitati BMW Seria 3.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account