In Germania, showroom-urile BMW si MINI vor fi separate

Reuters UK relateaza despre faptul ca in Germania showroomurile BMW Group vor fi separate, pentru a diferentia mai bine spatiul de vanzari intre produsele BMW si MINI. Stirea a venit din partea directorului de vanzari BMW Germania, Karsten Engel, care a declarat publicatiei Automobilwoche ca „nu pot fi marci diferite in acelasi showroom”.

In prezent unii dealeri BMW din Germania vand si masini MINI in cadrul showroomurilor lor.

Unul din motivele pentru care se doreste diferentierea marcilor este legat de planurile BMW de a lansa viitoarele masini cu tractiune fata. Dupa cum am relatat anterior, BMW intentioneaza sa lanseze si o versiune Gran Turismo pentru noul BMW Seria 1. Seria 1 Gran Turismo, cunoscut sub numele de cod intern Compact Activity Tourer, va fi prima masina din gama BMW ce va utiliza noua platforma cu tractiune fata.

Si viitoarea generatie de modele MINI va utiliza aceeasi platforma, dar va fi indreptata catre o categorie demografica diferita.

Datorita faptului ca tehnologia de pe noile masini BMW este similara cu cea de pe modelele MINI, constructorul bavarez vrea sa separe oarecum masinile, si implicit spatiul de vanzare a acestora.

Primul model BMW cu tractiune fata va fi lansat in 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account