BMW X6
BMW X6
BMW X6

Șeful diviziei M confirmă transmisia manuală și tracțiunea integrală pentru BMW M3

Markus Flasch, preşedintele BMW M GmbH, a confirmat pentru BMWBlog.com faptul că noua generație a modelelor BMW M3 și BMW M4 vor avea și cutie de viteze manuală și un sistem de tracțiune integrală.

BMWBlog.com a avut ocazia de a discuta cu șeful BMW M în cadrul festivalului M găzduit la Canadian Tire and Motorsport Park Canadian Tire and Motorsport Park.

Întrebat despre specificațiile modelelor BMW M3 și BMW M4 din noua generație, Markus Flasch a punctat ceea ce puriștii doreau să afle:

„Este un pic cam devreme pentru a dezvălui toate detaliile, dar ceea ce vreau să subliniez este că vom avea o transmisie manuală. Deja am dezvăluit că va exista opțiunea unui sistem de tracțiune integrală. Nu am decis ce variantă, ce sistem, dar tot ce vedeți că este oferit în gama noastră actuală – gândiți-vă la M5 – poate fi disponibil. Am condus deja versiunile de preproducție ale lui M3 și M4 și sunt fantastice.”

Șeful BMW M este adeptul transmisie manuale pentru cum dă caracter experienței de a conduce o mașină.

„Cutia de viteze manuală este foarte importantă. Această transmisie nu aduce un plus de performanță, pentru că o transmisie automată este pur și simplu mai rapidă. Puteți întreba orice pilot de competiții. Dar oferă caracter mașinii și o compar într-un fel care este înțeles de către cei care iubesc ceasurile mecanice. Nu sunt mai precise și nu au nici un fel de avantaj, dar sunt alegeri care țin de caracter. La fel sunt și cutiile de viteze manuale.” – explică Markus Flasch pentru BMWBlog.com.

Lansarea noii generații BMW M3 este așteptată a avea loc spre mijlocul lui 2020. Între timp, prototipurile sunt din ce în ce mai des văzute în timpul testelor intensive efectuate pe circuitul Nurburgring.

Informațiile oferite de oficialii BMW până în prezent indică faptul că noul BMW M3 va fi și prima generație propusă atât cu tracțiune pe puntea spate, cât și cu tracțiune integrală. Versiunea cu 4 roți motrice este de așteptat să fie disponibilă doar cu transmisie automată, în timp ce pentru varianta cu tracțiune spate va fi oferită clienților alegerea între cutia de viteze manuală și cea automată.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account