JANTA.RO oferă anvelopele all season de buget ale mărcilor SAILUN, WESTLAKE și TRIANGLE

Configuratorul JANTA.RO propune pentru orice automobil din generația actuală sau din generațiile anterioare o varietate de anvelope performante, cu prețuri accesibile, care pot fi folosite pe întreaga perioadă a anului. Aceste anvelope all season sunt o investiție eficientă și durabilă, care asigură control dinamic în toate anotimpurile. Iar pentru cei care caută un raport cât mai avantajos între calitate și prețuri cât mai economice, JANTA.RO recomandă mărci precum SAILUN, WESTLAKE și TRIANGLE.

În România întâmpinăm pe deplin condițiile meteo din fiecare anotimp, astfel că anvelopele all season sunt o alegere economică, versatilă și sigură, indiferent de capriciile vremii. Materialele și designul anvelopelor all season sunt concepute special pentru a rezista la o durată lungă de utilizare. Iar performanțele lor sunt la un nivel înalt atât la temperaturi sub 0 grade Celsius, cât și în timpul verii. De obicei, comportamentul lor optim cuprinde un interval de temperaturi între -10 și +30 de grade Celsius. De asemenea, anvelopele all season oferă printre cele mai bune performanțe pe timp de ploaie și pe carosabil acoperit cu zăpadă și gheață.
Toate aceste argumente fac anvelopele all season să fie o investiție durabilă și eficientă. Iar configuratorul JANTA.RO oferă pentru orice buget gamele de anvelope ale producătorilor PIRELLI, MICHELIN, GOODYEAR, NOKIAN, BRIDGESTONE, DUNLOP, CONTINENTAL, FALKEN, WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial.
Exemple de anvelope all season de calitate, dar cu prețuri economice, sunt cele din gamele SAILUN, WESTLAKE și TRIANGLE. Iar găsirea anvelopelor compatibile pentru orice tip de autoturism este ușoară și rapidă, mulțumită meniului intuitiv al configuratorului JANTA.RO.

Cu doar câteva click-uri utilizatorii selectează marca, modelul, anul de producție și motorizarea. Iar în funcție de acestea JANTA.RO afișează jantele și anvelopele omologate și 100% compatibile pentru autoturismul specificat.
Anvelopele sunt împărțite în categoriile de vară, iarnă și all season. Iar la fiecare produs sunt prezentate prețurile, data de livrare, detaliile tehnice, precum și noua etichetă care însoțește obligatoriu din 2014 toate anvelopele comercializate în Europa. Pe această etichetă sunt înscrise clasele de performanță pentru aderența pe carosabil ud, eficiența consumului de combustibil și zgomotul de rulare (exprimat în decibeli). Sunt încadrări în clase de la A la D, Clasa A fiind cea mai bună. Însă, performanțele unei anvelope variază în funcție de automobilul pe care îl echipează. De aceea, eticheta este foarte utilă, deoarece permite clienților să știe cu exactitate nivelul de performanță pe care îl pot aștepta de la fiecare anvelopă aleasă pentru propriul automobil. Totodată, eticheta include și simboluri, precum 3PMSF (3 Peaks Mountain Snow Flake) care arată faptul că anvelopa este certificată pentru tracțiune și siguranță în condiții de zăpadă și gheață. Anvelopa poate purta și simbolul M+S, care atestă performanțele pe noroi și zăpadă. Acestea sunt simboluri tipice pentru anvelopele all season.

ANVELOPELE ALL SEASON ALE MĂRCILOR SAILUN, WESTLAKE ȘI TRIANGLE

SAILUN, WESTLAKE și TRIANGLE sunt trei producători din China care au evoluat substanțial în ultimii ani, câștigând apreciere internațională pentru standardele de calitate și performanță. Sunt companii care investesc constant în tehnologii avansate, dar care rămân fidele unei strategii cu prețuri cât mai avantajoase pentru clienți.

Deși SAILUN Tyres a fost fondată în 2002, compania a avut o evoluție lăudabilă, câștigând o reputație internațională prin oferirea de anvelope economice care respectă standarde înalte de calitate. SAILUN Tyres produce anvelopele la patru fabrici din China și una din Vietnam. Și investește peste 30% din resursele sale în cercetare și dezvoltare, fapt care justifică ritmul susținut al succesului său comercial. Experiența sa este completată și de divizia de cercetare și dezvoltare stabilită în Europa. Iar în 2009 SAILUN Tyres și Universitatea de Știință și Tehnologie din Qingdao au fost selectate pentru a proiecta și a construi centrul național de cercetare pentru tehnologiile dedicate procesului de producție a anvelopelor. Acest centru studiază și rezolvă toate aspectele care țin de producerea anvelopelor.
Atenția pentru detalii este demonstrată și de anvelopa all season SAILUN ATREZZO 4 SEASON. Aceasta folosește un design elaborat pentru a oferi performanțe și siguranță pe toată durata anului, în toate condițiile meteo. Pe carosabil uscat, manevrabilitate bună este avantajată de blocurile rigide din umerii anvelopei. Iar designul este și mai sofisticat la nivelul fantelor din banda de rulare. Acestea sunt dispuse în zigzag, formând o suprafață de contact care maximizează aderența pe apă și zăpadă. În plus, SAILUN ATREZZO 4 SEASON are caneluri și fante de siping cu design 3D special pentru ca acestea să ofere performanțe optime pe toată durata de viață a anvelopei. Iar cele trei fante adânci din centrul anvelopei contribuie la controlul dinamic evacuând rapid apa și zăpada.

Anvelopele SAILUN ATREZZO 4 SEASON sunt disponibile pentru automobile echipate cu jante care măsoară de la 14 la 17 inch. Așadar, se potrivesc unui spectru de autoturisme, precum BMW Seria 3, Dacia Duster, Dacia Sandero, Ford Fiesta, Ford Puma, Hyundai i30, Hyundai KONA, Kia Ceed, Kia Sportage, Mazda 3, Mazda CX-3, Opel Astra, Opel Crossland X, Peugeot 208, Renault Clio, Renault Captur, Renault Megane, ŠKODA Fabia (2021), ŠKODA Octavia, Toyota Corolla, Volkswagen Golf VIII, Volkswagen Passat.

Din configuratorul JANTA.RO pot fi selectate și anvelopele all season ale mărcii WESTLAKE Tyres. Aceasta aparține companiei Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber), a cărei tradiție în producerea anvelopelor a început în 1958 și este în prezent cel mai mare producător de cauciucuri din China. De asemenea, Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber) se plasează în Top 10 la nivel mondial în rândul producătorilor de anvelope, având divizii în Europa, America, Brazilia și Thailanda. Standardele produselor sale au evoluat la un nivel foarte competitiv, datorită investirii în tehnologii și centre de testare avansate, precum laboratorul de testare a zgomotului de rulare din China.
Aceste standarde se reflectă în designul anvelopelor all season din gama mărcii WESTLAKE. Un exemplu este modelul de anvelope WESTLAKE Z-401, concepută pentru a oferi siguranță și control în condiții de aderență redusă. Designul canelurilor din banda de rulare este dispus în forma literei V, pentru a dispersa eficient apa și zăpada. Sunt caneluri late, care au rolul de a alimina zăpada și a nu o lăsa să se acumuleze în banda de rulare. Acest design ajută și la o bună rezistență contra acvaplanării pe timp de ploaie. Totodată, fiind o anvelopă proiectată pentru utilizare îndelungată în toate sezoanele din an, WESTLAKE Z-401 beneficiază și de o compoziție de materiale concepută special de ZC Rubber, pentru a fi andurantă și a-și păstra proprietățile într-o varietate de condiții meteo.

WESTLAKE Z-401 este o anvelopă cu specificații foarte versatile, având versiuni de la 13 la 19 inch și o lățime maximă de 245 mm. Astfel, echipează o varietate de modele, precum Audi A3, BMW Seria 1, BMW Seria 3, Dacia Duster, Ford Fiesta, Ford Puma, Honda Civic, Hyundai KONA, Kia Sportage, Mazda 3, Peugeot 208, Peugeot 308 (2021), Renault Captur, Renault Megane, ŠKODA Octavia.

O a doua anvelopă all season propusă de WESTLAKE este modelul SW613, adresat autoturismelor de clasă compactă și medie. WESTLAKE SW613 oferă atât performanțe versatile, cât și costuri accesibile și durabilitate. Mai exact, are o compoziție de materiale care oferă o rezistență sporită la uzură, astfel că durata de utilizare a anvelopei este îndelungată. Și acest aspect contribuie la faptul că modelul SW613 este o alegere eficientă la nivel de costuri. Designul benzii de rulare are caneluri adânci și blocuri decupate robust, care au rolul de a oferi o aderență bună pe zăpadă, noroi și apă. De altfel, anvelopele WESTLAKE SW613 sunt o alegere recomandată pentru regiunile unde zăpada persistă pe toată durata sezonului rece.
WESTLAKE SW613 are versiuni cu diametre de 15 și 16 inch și este compatibilă cu modele precum Audi A4, BMW Seria 1, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Sportage, Mercedes-Benz Clasa A.

Marca TRIANGLE Tyre Co., Ltd oferă la rândul ei anvelope all season de buget, dar care respectă standarde avansate. De altfel, tradiția sa în producția anvelopelor datează din 1976, când a început activitatea fabricii de cauciucuri din Weihai. Acum, TRIANGLE Tyre Co., Ltd este una dintre companiile principale din Alianța Strategică pentru Inovație și Tehnologie a Industriei Anvelopelor din China. Astfel s-a implicat în dezvoltarea a trei centre de inovație, pentru tehnologie și design industrial. Unul dintre acestea este laboratorul de proiectare pentru designul și producția anvelopelor din China. Laboratorul are inclusiv certificări TÜV Rheinland and TÜV SÜD și permite testarea rezistenței la rulare, a sarcinilor suportate de anvelope, precum și măsurarea zgomotului de rulare. De asemenea, TRIANGLE Tyre Co., Ltd are un centru de cercetare și dezvoltare în SUA.

TRIANGLE Tyre Co., Ltd a proiectat și testat special în Europa anvelopele TRIANGLE SEASONX TA01 pentru ca acestea să ofere un nivel bunde tracțiune și manevrabilitate în condițiile oricărui sezon. În acest scop, compoziția anvelopelor TRIANGLE SEASONX TA01 este una specială. Este produsă dintr-un mix de polimeri, silica și materiale sustenabile, menite să păstreze elasticitatea anvelopei și când temperaturile scad sub 0 grade Celsius.
Apoi, designul elaborat al benzii de rulare susține performanțele bune pe carosabil acoperit cu apă, zăpadă sau gheață. TRIANGLE SEASONX TA01 se disting prin canelurile adânci dispuse sub formă de V, care evacuează cantități mari de apă și zăpadă topită și oferă aderență pe zăpadă și gheață. La tracțiunea pe zăpadă contribuie și micile fante de siping. Totodată, fantele și blocurile decupate în banda de rulare au o amplasare strategică și un design asimetric pentru a stabiliza suprafața anvelopei pe parcurs ce aceasta intră în contact cu asfaltul. Rezultatul este și o frânare îmbunătățită. Iar blocurile decupate în partea centrală a anvelopei au o geometrie care le face solide, ceea ce optimizează stabilitatea direcțională și manevrabilitatea, atât pe carosabil uscat, cât și pe timp de ploaie. Nu în cele din urmă, TRIANGLE SEASONX TA01 au o matrice din fibră de poliester, care susține uniformitatea anvelopei și sporește confortul în timpul rulării. Iar acesta este un aspect important pe o anvelopă care trebuie să își dovedească versatilitatea pe o perioadă lungă de utilizare, în care se rulează mulți kilometri indiferent de sezon sau de condițiile meteo.
În clipul de mai jos, marca Triangle detaliază toate aceste avantaje de proiectare ale anvelopei SEASONX TA01:

Anvelopa TRIANGLE SEASONX TA01 este produsă în versiuni pentru jante cu diametre care variază de la 14 la 19 inch. Specificațiile sale au fost concepute pentru a susține performanța automobilelor de clasă compactă și medie. Drept urmare, anvelopele TRIANGLE SEASONX TA01 au dimensiuni compatibile cu o multitudine de automobile, inclusiv ale mărcilor premium. De exemplu, TRIANGLE SEASONX TA01 pot echipa modelele din gama Audi, precum noua generație A3 și A4, sau SUV-urile Q2 și Q5. Și noile generații ale modelelor BMW Seria 1, Seria 3 și Seria 4 pot fi echipate cu TRIANGLE SEASONX TA01. Pe lista modelelor compatibile cu această anvelopă all season figurează și Dacia Sandero, Dacia Duster, Ford Puma, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga, Honda Civic, Honda CR-V, Hyundai i20, Mazda 3, Mazda CX-5, Mercedes-Benz Clasa A, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Renault Captur, Peugeot 308, Renault Megane, ŠKODA Fabia (2021), ŠKODA Kamiq, ŠKODA Octavia, Toyota RAV-4. Desigur, lista continuă. Iar în configuratorul JANTA.RO puteți găsi rapid dacă anvelopa TRIANGLE SEASONX TA01 este compatibilă pentru mașina dumneavoastră, indiferent dacă este din generație nouă sau din generații anterioare.

LIVRARE RAPIDĂ LA DOMICILIU SAU LA UN SERVICE PARTENER JANTA.RO, CARE ASIGURĂ MONTAREA SPECIALIZATĂ

Clienții care comandă anvelope prin intermediul configuratorului JANTA.RO beneficiază și de servicii de livrare și montare rapide și eficiente. JANTA.RO lucrează cu un stoc local care cuprinde peste 100.000 de anvelope și 10.000 de jante. Astfel, produsele sunt livrate oriunde în România în 1-2 zile lucrătoare, dacă se află în stocul local. Transportul poate dura maximul 7 zile, dacă produsele se află în stocul din Germania. Anvelopele și jantele pot fi livrate la domiciliul clientului, sau la o adresă indicată de acesta. Însă se poate opta și pentru livrarea direct la unul dintre cele 134 de service-uri partenere JANTA.RO. Această rețea de service-uri acoperă toate regiunile României și oferă montare specializată. De asemenea, clienții JANTA.RO sunt scutiți de costuri și drumuri suplimentare pentru montarea roților. Cei care achiziționează seturi de roți primesc anvelopele deja montate pe jante. Iar roțile sunt și echilibrate înainte de livrarea către client. Nu în cele din urmă, din meniul configuratorului JANTA.RO clienții selectează service-ul cel mai apropiat și aleg două opțiuni pentru ziua și ora când preferă să facă vizita la service. Apoi sunt contactați de reprezentanții service-ului pentru stabilirea programării.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account