Masina sport BMW Toyota a primit unda verde

Este oficial: BMW si Toyota au confirmat ca cele doua companii vor colabora pentru a dezvolta o masina sport. Si nu e vorba doar de una, ci chiar de doua masini.

„Am agreat sa realizam o arhitectura comuna pentru o masina sport. Ceea ce e important e ca vor fi doua vehicule diferite, care vor fi autentice pentru fiecare din cele doua marci,” a declarat Herbert Diess, Directorul BMW Development, pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung, dupa cum relateaza Reuters.

Diess nu a mentionat nimic specific, dar se zvoneste ca se lucreaza deja la un model Z5, sau chiar un supercar hibrid.

Toyota-GT86-Hybrid-concept12

Se zvoneste ca sunt luate in calcul motoare aspirate natural, supraalimentate, si turbo, precum si motoare electrice. O sursa a declarat mai demult pentru MotorTrend ca Toyota a lucrat la un model GT86 cu tractiune integrala, echipat cu motoare amplasate pe roata frontala, si ca aceasta ar putea fi configuratia care ar putea ajunge si pe noul model sport BMW-Toyota.

Mai mult, sursa a declarat ca produsele BMW si Toyota vor avea caroserie din materiale diferite, spre deosebire de modelele GT86/FR-S/BRZ.

Ne asteptam sa aflam mai multe despre acest proiect in prima parte a anului 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account