[P] Unde servisezi cutia automată a mașinii tale?

Motul EVO

Întreținerea insuficientă sau neînlocuirea la timp a uleiului din transmisia automată poate duce la o uzură prematură sau la defecțiuni majore ale cutiei de vitze. Conceptul Motul EVO este o soluție eficientă și include o rețea de service-uri partenere amplă, specializate pentru întreținerea profesională a transmisiilor automate.

De cele mai multe ori, schimbarea uleiului din transmisia automată este un proces incomplet, care include doar o înlocuire parțială a fluidului. Soluția oferită prin Motul EVO implică înlocuirea completă a uleiului, eliminând astfel toate impuritățile și deșeurile din cutia automată, precum și din sistemele hidraulice de control. Totodată, curățarea cutiei de viteze îmbunătățește mediul în care va funcționa noul ulei și implicit funcționarea transmisiei.

Motul EVO

Primele semne ale necesității schimbului de ulei al transmisiei automate sunt detectate ușor și nu reprezintă inconveniente majore în funcționarea automobilului. Dar, dacă revizia întârzie, problemele se pot agrava, iar deterioarea pieselor mecanice din cauza depunerilor poate duce la probleme serioase care implică și costuri ridicate pentru remediere. Schimbările brușe sau întârziate, zgomote anormale la trecerea din P în D sau vibrații în timpul manverelor de parcare sunt doar câteva dintre semnele inițiale care indică nevoia unei revizii pentru cutia automată. Conceptul Motul EVO este recomandat pentru toate transmisiile automate, fie că vorbim despre cutii cu un convertor de cuplu, transmisii cu variație continuă (CVT) sau cutii cu dublu ambreiaj (DSG).

Rețeaua de ateliere specializate este una ampla și acoperă întreg teritoriul țării, astfel că vei găsi un partener Motul EVO în proximitate. Harta interactivă a service-urilor Motul EVO este disponibilă aici: .

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account