La RedBull Romaniacs cu BMW Seria 2

RedBull Romaniacs

Știți nopțile acelea când eram mai mici și abia așteptam să plecăm în tabără sau în vacanță cu părinții? Îmi aduc aminte că nici nu dormeam de emoții, iar dimineața la prima oră rupeam ușa de fericire. După foarte mult timp am regăsit această senzație, astăzi de dimineață când am plecat la Sibiu. Îmi doream de foarte mult timp să ajung în Capitala Culturii și să rătăcesc pe străzile frumoase de aici. Mă simt ca în Viena: totul este boem, străzile sunt pline de oameni, apusul este absolut poetic, iar în depărtare se aude o chitară.

Și asta nu e tot. Pe lângă străduțele absolut superbe și pitorescul locației, orașul este full de motociclete de toate felurile, pentru că în perioada 14-18 iulie se desfășoară una dintre cele mai dificile competiții de hard enduro din lume – RedBull Romaniacs. Am avut ocazia să văd cei mai buni rideri din acest domeniu și să mă aflu în mijlocul lor în timp ce își etalează performanțele.

RedBull Romaniacs

RedBull Romaniacs

Prima linie a riderilor de la Gold a inclus aproape toate numele răsunătoare din domeniu: Walker, Jarvis, Gomez, Lettenbichler, plus nume mai puțin cunoscute, precum englezul Jonathan Richardson. Toată lumea i-a admirat, i-a aclamat și s-a bucurat de reușitele lor din prima zi de probe. Atmosfera primei zile la RedBull Romaniacs a fost de-a dreptul incendiară iar vremea a fost numai bună pentru competiție.

RedBull Romaniacs

Și, ca să v-o zic pe aia dreaptă, situația este mult mai roz decât atât. Mașina pe care o conducem în acest roadtrip în Transilvania este un BMW Seria 2 Coupe. Să vă zic că am atras toate privirile prin toate localitățile prin care am trecut, nu are sens. Albastrul Estoril își face treaba, iar toată lumea care trece pe lângă noi are o expresie ciudată pe chip – nimeni nu înțelege despre ce model de BMW este vorba. Punct ochit, punct lovit. Pe lângă asta, motorul de 2.0 litri, diesel, s-a descurcat minunat, atât pe autostradă, cât și în localități, iar consumul mediu București-Sibiu a stagnat la 6,6 l/100 km. Vom profita de acest consum și zilele următoare, când ne vom îndrepta spre alte locuri pitorești din Transilvania.

RedBull Romaniacs

Până atunci, vă așteptăm la Sibiu, la RedBull Romaniacs!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account