MINI Targul Bunatatilor de Paste la Readers Cafe

Dupa cum va anuntam zilele trecute, la Readers Cafe se desfasoara MINI Targul Bunatatilor de Paste, o initiativa BMW Romania si Readers Cafe, cu scopul de a va oferi o serie de delicii culinare, pregatite in spiritul MINI.

Pentru a va indemna sa mergeti sa vizitati MINI Targul Bunatatilor de Paste, am fost chiar noi in recunoastere. La intrare ne-a intampinat un MINI Countryman Cooper S, iar doamna Anca Mitu, Managing Partner Readers, a avut amabilitatea sa ne explice cate ceva despre fiecare din bunatatile oferite.

Toate produsele sunt pregatite dupa retete traditionale. Puteti lua acasa sau face cadou MINI pasca delicioasa cu branza sau ciocolata, MINI cozonac, MINI drob, oua rosii de prepelita, MINI tarte cu portocale, ciocolata sau capsuni. Si ambalajele pentru cadou sunt foarte deosebite, cosulete din nuiele impletite ca un cuib sau din scoarta de copac.

Fanii MINI pot achizitiona la fata locului si cartea “MINI. 50 de ani de inovatii”, prima carte in limba romana despre istoria MINI, scrisa de Alexandru Dobai, si pot frunzari la o cafea si revista MINI International.

Puteti trece si astazi intre orele 10-20 la Readers Cafe pentru a va delecta cu bunatatile de Paste si pentru a sta la o cafea in ambianta deosebita.

Readers Cafe • Bistro • Lounge
Metropolis Business Center
Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97 (intrare prin Sos Iancu de Hunedoara)

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account