BMW M4 facelift surprins în poze spion

BMW M4 facelift

Ajuns deja la jumătatea ciclului de viața, BMW M4 se pregătește pentru un facelift care va fi prezentat în cursul anului viitor, iar primele poze spion cu BMW M4 facelift vin din Spania.

Camufalujul pentru BMW M4 facelift este unul redus la esență, astfel că doar proximitățile blocurile optice și elementele aerodinamice față/spate sunt acoperite, ceea ce înseamnă că doar acolo vor apărea modificările de design exterior. Farurile par a avea o formă ceva mai angulară, cu dimensiuni mai reduse și un design mai agresiv. Camuflajul aplicat în partea frontală nu ne lasă să distingem prea multe detalii, însă pare că vom avea un nou pachet aerodinamic pentru BMW M4 facelift.

În partea din spate, blocurile optice sunt acoperite în întregime, dar suntem destul de siguri că BMW M4 facelift va primi „stopurile” OLED care echipează actualul BMW M4 GTS. Interesant este prezența unui noi pachet din seria Competition Package care pare a fi creat special pentru BMW M4 Facelift. Jantele sunt cele pe 20 inch care echipează versiunea M4 GTS, însă eleronul spate al versiunii ultra-performante lipsește.

BMW M4 facelift

Ținând cont că ceva mai devreme anul acesta BMW a anunțat o versiune specială, numită BMW M4 CS (Competition Sport) cae va fi compercializată doar în Spania, în doar 60 de unități, tindem să credem că BMW M4 facelift va împrumuta câteva lucruri de la această versiune specială. Conform celor de la BMW, versiunea specială M4 CS va avea sub 500 de cai-putere, frâne ceramice, un eleron spate, precum și elemente exterioare din fibră de carbon. De asemenea, viteza maximă va fi limitată la 280 km/h în loc de 250 km/h. Ne așteptăm ca BMW M4 facelift să fie prezentat oficial în prima jumătate a anului viitor.

BMW M4 facelift

Sursă: BMWBlog.com

Noul număr al revistei BMW Blog România este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio.

BMW Blog numărul 5

 

Urmărește și testul nostru video cu BMW M4 Coupe pe Transfăgărășan:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account