Noi poze cu SUV-ul electric BMW iX3 ne arată opțiunile de personalizare

(În poza de mai sus puteți vedea conceptul BMW iX3)

În urmă cu trei săptămâni au fost scăpate pe Instagram primele poze cu versiunea de serie a SUV-ului electric BMW iX3, care va debuta în 2020. Acum, mulțumită imaginilor publicate pe contul de Instagram CocheSpias.net, putem vedea mai multe versiuni de echipare și personalizare pentru caroserie, grila frontală, praguri și jante.

Deși modificările estetice nu sunt dramatice față de modelele BMW X3 cu propulsii convenționale, varianta electrică iX3 se distinge prin detaliile diferite la nivelul spoilerelor și grilei frontale. De exemplu, grila are acum decupaje care se unesc la mijloc prin conturul cromat. În locul lamelelor verticale, grila are panouri închise, cu elemente de stilizare prefigurate de conceptul iX3. Opțional, ramele grilei și pragurile laterale pot avea contururi de nuanță albastră, tipice modelelor BMW cu propulsii electrificate.

Observăm și noile variante de jante, inclusiv cele cu design aerodicamic, despre care BMW a anunțat deja că vor contribui la eficientizarea consumului de energie cu 2%, în ciclul de măsurare WLTP.

În ceea ce privește propulsia lui BMW iX3, constructorul bavarez a anunțat până acum că aceasta va folosi un motor de 286 CP și 400 Nm, precum și o baterie cu capacitate de 74 kWh, care asigură o autonomie electrică de peste 440 km.

Sursa pozelor: pagina de Instagram CocheSpias.net

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account