Primele poze cu varianta de producție a lui BMW iX3 au “scăpat” online

Cele două poze publicate pe Instagram de un cont anonim confirmă faptul că modelul de serie BMW iX3 va prelua aproape neschimbat designul conceptului prezentat în 2018.

Modelul BMW iX3 cu propulsie 100% electrică va debuta anul acesta, după cum BMW a confirmat în repetate rânduri. Din acest motiv este plauzibil ca varianta sa de producție să fie finalizată, astfel încât pozele publicate pe contul de Instagram scott26.unofficial să fie veridice. Desigur, vom afla cu siguranță la momentul lansării oficiale.

Spre deosebire de concept, modelul din aceste poze are detalii modificate subtil. De exemplu, la nivelul grilei frontale. Dacă în cazul conceptului nările grilei frontale erau despărțite, modelul de serie pare că va avea o grilă în care cele două decupaje tipice pentru identitatea BMW vor avea rame cromate unite la mijloc. Un alt detaliu care indică faptul că aceste poze dezvăluie într-adevăr modelul de serie, este senzorul radar încorporat în spoilerul frontal.

De asemenea, modelul din poze este echipat cu noile jante cu design aerodinamic, pe care BMW le-a prezentat deja. Acestea au fost confirmate atât pentru iX3, cât și pentru BMW i4 și BMW iNEXT, care vor sosi în 2021. BMW spune că aceste jante reduc consumul de energie pentru BMW iX3 cu 2% în ciclul de testare WLTP din Europa – echivalentul a 0,4 kWh/100 km – şi astfel are loc extinderea autonomiei automobilului cu 10 kilometri.

Din informațiile preliminare oferite până acum de BMW, mai știm că iX3 va intra anul acesta în producție, având un motor electric care livrează 286 CP (210 kW) și 400 Nm către roțile punții posterioare. Bateria sa cu capacitate netă de 74 kWh promite o autonomie de peste 440 km în ciclul de testare WLTP.

(Poze cu BMW Concept iX3)

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account