Noi randari ale lui BMW Seria 3 GT F34

Modelul BMW Seria 3 GT se pregateste pentru premiera mondiala in 2012. Modelul de nisa se va alatura noi familii Seria 3 si va extinde astfel categoria demografica careia i se adreseaza aceasta gama. Primele poze spion ale vehiculului BMW Seria 3 GT au fost realizate in Munchen, si pe baza acestor imagini, artistii grafici au inceput sa deseneze pe calculator liniile noii masini.

Asa cum era de asteptat si dupa cum se observa si in pozele spion, BMW Seria 3 Gran Turismo preia cateva trasaturi de design de la fratele mai mare 5GT, tinuta la rulare mai inalta si spatele de hatch (de data aceasta mai simplificat). Treiarul GT va semana cu cinciarul GT ca design si capabilitati, dar va avea linii mai atractive si mai elegante. Masina are o linie laterala mai inalta care infasoara complet masina, si permite plafonului sa fie mai jos si mai suplu.

Ideea de baza a unui vehicul GT este prezenta in continuare, aceea de a calatori cu stil si in conditii de lux, dar fara a sacrifica performanta. Chiar daca acest lucru nu a fost confirmat oficial, ne asteptam ca BMW Seria 3 GT sa fie tot un vehicul construit de la interior spre exterior, la fel ca si primul Gran Turismo desenat de Christopher Weil.

Sursele noastre indica faptul ca Seria 3 GT va oferi functii de hatch urmarind aranjamentul existent la cinciarul GT, cu dubla deschidere a portbagajului. BMW intentioneaza sa ofere motoare cu patru cilindri, atat pe benzina cat si diesel. La varful gamei vom avea pentru BMW Seria 3 GT o motorizare cu sase cilindri si una hibrida. Va fi disponibila optional platforma xDrive de tractiune integrala.

Potrivit aceleiasi surse, BMW pregateste de ceva timp o masina in stil Shooting Brake. Ca sa citam sursa respectiva, BMW vede modelul Seria 3 Gran Turismo ca „alternativa la alternative, o masina cu stil si cu capacitati dinamice, corespunzatoare infatisarii sale”.

BMW Seria 3 GT va umple o nisa, un spatiu intre BMW Seria 3 Touring si Seria 5 GT, si la fel ca si fratele sau mai mare, va fi un vehicul premium cu elemente de design luxos, ca cel de pe Seria 5.

[Randari realizate de: Andrei Avarvarii ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account