BMW X6
BMW X6
BMW X6

Randari: BMW X0

Primele zvonuri legate de un posibil model BMW X0 au aparut in 2010. Mai multe reviste, citand surse anonime din cadrul BMW, au scris ca BMW pregateste un nou Sports Activity Vehicle de dimensiuni mici, care sa se situeze intre MINI Countryman si BMW X1.

Un nume posibil pentru micul SAV ar putea fi BMW X0, ca sa respecte terminologia folosita de BMW pentru aceasta grupa de masini. Potrivit surselor, BMW extinde gama X pentru a raspunde cerintelor clientilor si feedback-ului primit pana acum. Ideea de baza este aceea de a oferi mai mult spatiu intr-o masina orientata spre familie, care e mai mica si mai flexibila.

Alte zvonuri mentionau faptul ca presupusul model BMW X0 va avea trctiune fata sau va fi un model cu tractiune integrala, propulsat de motoare turbo cu trei si patru cilindri. Se spune ca puterea livrata s-ar situa in intervalul 100-184 CP. Platforma utilizata la BMW X0 ar fi aceeasi de pe MINI Countryman, o miscare care ar aduce BMW economii de costuri si ar oferi un consum de combustibil mult mai bun.

Desi se tot vehiculeaza acest nume, BMW X0, credem in continuare ca acest SAV mai mic ar putea fi unul din vehiculele Active sau Compact Sports Tourer despre care s-a mai auzit. Aceste vehicule de nisa vor avea la baza platform de tip matrice a lui Seria 1, si tractiune FWD/4WD. Dupa parerea noastra este vorba de masini de tip hatch/break, mai mari, cu spatiu pentru cinci persoane si pozitie mai inalta la rulare, similar ideii vehiculate cu X0.

Vestea legata de un vehicul X si mai mic pare de domeniul viitorului indepartat la acest moment, dar BMW a mentionat din nou intentia lor de a produce vehicule mai mici, mai eficiente, care sa se potriveasca stilului de viata al consumatorilor din mediul urban.

[Randare: Andrei Avarvarii ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account