BMW M4 Alpha-N Performance – Îți dă „aripioare”.

BMW M4 Alpha-N Performance

Și dacă nu ați văzut destule modele BMW M4 tunate, producătorul german de componente aftermarket Alpha-N Performance a lansat un pachet complet de tuning pentru acest model. Surprinzător, nu-i așa?

La exterior, coupe-ul de înaltă performanță a fost „răsfățat” cu un body kit din fibră de carbon, alcătuit dintr-o bară frontală și un difuzor aerodinamic spate, care poate avea atât „aripioare” scurte cât și lungi. Alpha-N Performance pune la dispoziție și un eleron cu „aripioară” ajustabilă. Nimic extraordinar până acum. Cam multe aripioare, în schimb. Pentru a asorta aspectul agresiv creat în urma modificărilor, desigur că au avut loc modificări și sub capotă. Motorul supraalimentat cu șase cilindri, de 3.0 litri, care în configurația standard pe un BMW M4 oferă 431 CP și un cuplu maxim de 550 Nm, a suferit un upgrade datorită chip-ului de tuning EVOX și unui sistem de evacuare din oțel inoxidabil, dezvoltând 530 CP și un cuplu maxim de 685 Nm. Și jantele pot fi modificate, fiind disponibile două branduri, aftermarket și ele – OZ Racing și mbDESIGN.

Dacă ar fi să îmi dau cu părerea, eu nu găsesc nimic special la acest pachet minunat de tuning de la Alpha-N Performance pentru BMW M4. Zic! Dar, na, poate vouă vă place…

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account