Noul BMW M5 la APAN Motors Braila

La inceputul acestui an, dealerul BMW APAN Motors a devenit gazda uneia dintre cele mai ravnite si admirate masini, un model exclusivist, considerat de cunoscatori una dintre cele mai puternice „bijuterii” auto. Oficial, Noul BMW M5 este cel mai bun sedan supersportiv din segmentul premium, reuşind sa spulbere concurenta directa.

Dincolo de toate performantele tehnice, prezentate intr-un articol anterior, M5 este o masina cu totul exceptionala, o masina plina de viata, care are „plamanii foarte bine dezvoltati”, reusind sa taie respiratia chiar si unui avizat in domeniu. Este exact cat trebuie de agresiv si atat cat trebuie de macho. Iese in evidenta prin forța sugerata subtil, nu prin cea afișata ostentativ. Iar asta e cea mai definitorie caracteristica a lui M5.

La scurt timp dupa ce a ajuns la Braila, in showroom-ul APAN Motors, Noul M5 si-a intalnit „pilotul”. Si a plecat pe sosele…. in stil de mare vedeta, exact asa cum a venit.

Echipa APAN Motors felicita posesorul noului BMW M5, ii ureaza drum bun si intins!

Spectaculosul M5 dispune de un motor V8 pe benzina de 4,4 litri ce dezvolta 560 Cai Putere (CP) intre 6.000 si 7.000 de rotatii pe minut (rpm), un cuplu maxim de 680 Nm intre 1.500-5.750 rpm si poate trimite masina la 100 km/h in 4,4 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, iar cu o optiune speciala (M Driver’s Package) viteza de top este limitata la 305 km/h, o performanta deosebita. Acceleratia pana la 200 km/h, cu start de pe loc, dureaza mai putin de 13 secunde.

Elementele de design sunt specifice pentru modelele de performanţă „M” şi includ eleron faţă cu prize de aer supradimensionate pentru răcirea motorului şi a frânelor, pasaje ale roţilor evazate.

La interior se evidenţiază panoul de instrumente specific M cu tehnologia black-panel, consolă centrală nouă îmbrăcată în piele şi scaune sport M. Echiparea standard mai include: tapiţerie din piele Merino, inserţii interioare în nuanţă exclusivă Aluminium Trace, plafon BMW Individual în culoare Antracit, aer condiţionat automat pe două zone şi lumină ambientală.

În plus, maşina poate fi dotata cu: Head-Up Display cu mod de afişaj specific gamei M (standard), faruri adaptive cu lumini Xenon standard, asistare automată a fazei lungi, BMW Night Vision cu recunoaştere a pietonilor, Lane Change Warning System (sistem de avertizare la schimbarea benzii), Lane Departure Warning System (sistem de avertizare la părăsirea sensului), Surround View (vedere panoramică cu 3 camere pentru manevre de parcare), utilizare a internetului, integrare extinsă a terminalelor smartphone şi a playerelor muzicale, şi aplicaţii Web Radio, Facebook şi Twitter.

[Sursa: APAN Motors]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account