O noua randare a modelului BMW Z4 Coupe, pe baza lui Z3 E36

Continua sa apara pe internet randari ale unui posibil model BMW Z4 Coupe bazat pe platforma E89. Blogul-sora BimmerToday impreuna cu artistul grafic McQueen ne ofera o randare alui Z4 E89 Coupe avand la baza stilul de design al versiunilor mai vechi Z3 Coupe, E36 si E37.

BMW a negat de mai multe ori in trecut posibilitatea realizarii unui Z4 Coupe, dar ca si in cazul modelelor mai vechi Z3 sau Z4 Coupe, o noua varianta ar putea fi inca in plan pentru a fi dezvoltata ulterior.

In 1995 BMW a prezentat modelul BMW Z3 roadster si cativa ani mai tarziu a fost lansat pe piata BMW Z3 coupé.

BMW a lansat si o versiune M a lui Z4 E85 spere sfarsitul anului 2006, atat in versiune Roadster cat si Coupe. In ciuda faptului ca a avut multi fani si admiratori, vanzarile modelelor Z Coupe au fost destul de modeste, astfel ca odata cu lansarea noii generatii Z4 E89, BMW a oferit doar versiunea roadster.

Randarile lui Z4 Coupe ne ofera o perspectiva interesanta asupra masinii: partea frontala ramane identica cu cea a versiunii Z4 Roadster, si majoritatea modificarilor au loc la partea spate a masinii, unde liniile de coupe sunt aplicate si ajustate la roadsterul actual. In cazul uneia dintre randarile prezentate, masina primeste si un tratament ALPINA, recunoscut prin jantele si nuantele tipice.

Dupa parerea noastra, Z Coupe continua sa ramana in top din perspectiva unui entuziast BMW, dar climatul economic si strategia pe termen lung a celor de la BMW limiteaza sansele de a vedea un Z4 Coupe in productia de serie.

[Sursa: McQueen pentru BimmerToday ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account