Randare: BMW Seria 2 Cabrio

BMW a dezvaluit recent noul Seria 2 Coupe, dar constructorul bavarez mai are multe in plan pentru noua familie de modele super compacte. Urmatorul model din gama va fi BMW Seria 2 Cabrio, care este construit pe aceeasi platforma ca si versiunea coupe.

Nu se stie cu certitudine cand va fi pusa in vanzare decapotabila din clasa compacta, dar anticipam ca evenimentul va avea loc in vara anului 2014. BMW Seria 2 F23 este construit la uzina BMW din Leipzig, ca si modelul anterior BMW Seria 1 Cabrio.

Ca si generatia actuala de decapotabile, BMW Seria 2 Cabrio va fi dotata cu un plafon retractabil de tip soft-top. Elementele de design ale decapotabilei se aseamana foarte mult cu cele ale versiunii coupe, asa ca nu ne asteptam la surprize majore.

BMW-Seria-2-Cabrio-1

Pe langa motorizarea entry-level pe benzina 220i, va exista si o motorizare diesel, de exemplu 220d, si posibil si o decapotabilaBMW M235i .

Imaginile prezentate sunt realizate de artistul grafic Theophilus Chin si infatiseaza un BMW Seria 2 Cabrio in varianta de echipare Sport Line.

BMW-Seria-2-Cabrio-2

[Sursa: TheophilusChin.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil. accessi m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account