BMW Seria 3 Touring Liberty Walk – Daddy Cool

Uite o mașină pentru criza vârstei mijlocii care împacă și capra și nevasta.

Noi știm că nu prea vă plac BMW-urile Touring, dar haideți să nu ne mințim singuri – Audi-urile alea RS arată excelent în versiunea Avant. Strugurii sunt acri când nu ajungem la ei, dar asta nu înseamnă că nu-s dulci pentru cei cu mâinile mai lungi.

Ricflare-Liberty-Walk-Bmw-3-Series-Wagon-2

BMW nu are parte de clienți foarte împătimiți de Touring, dar câteva încercări au avut. BMW M5 E60 a fost o tentativă destul de reușită, chiar dacă unii au continuat să-l privească ca pe un dric cu 500 CP. Versiunea Touring a noului Seria 3 arată chiar bine, mai ales când este echipat  cu pachetul M. Problema cu BMW-urile Touring vine însă de la imaginea pe care și-a creat-o marca. Majoritatea oamenilor se gândesc la coupe-uri sportive atunci când le iese în cale marca bavareză, nicidecum la MPV-uri sau la Touring-uri.

Ricflare-Liberty-Walk-Bmw-3-Series-Wagon-1

Totuși, există suficienți clienți care-și doresc senzațiile pe care le oferă un BMW atunci când te urci la volan, dar și mai mult spațiu pentru bagaje, cărucioare de copii și alte acareturi. Și un Touring performant este cea mai bună păcăleală pe care i-o poți face soției atunci când ea îți cere să te maturizezi și să devii mai responsabil.

Ricflare-Liberty-Walk-Bmw-3-Series-Wagon-4

Acest BMW E90 Touring a fost o simplă mașină de familie care se ocupa cu transportul copiilor la școală și a cumpărăturilor de la IKEA până să devină un proiect special pentru SEMA. După ce a primit un facelift de M3, niște jante HRE vopsite în Battleship Grey și un set de suspensii KW, stăpânul său a decis să-l radicalizeze de-a dreptul cu ajutorul unui wide body-kit de la Liberty Walk.

Ricflare-Liberty-Walk-Bmw-3-Series-Wagon-5-750x500

E o apariție mai ciudată pentru unii, dar gândiți-vă câți bași intră în portbagajul ăla acum. Și ce bine ar suna un remix dubstep la Daddy Cool în mașina asta…

Sursa – BMWBlog.com/1013MM Photography

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account