Povestea de dragoste între un pilot și o mașină de pâine: Z3 M Coupé

bmw z3 m breadbox e36

„Obișnuiam să spun că vrea să mă omoare, acum am ajuns în punctul în care nu mai este atât de criminală” – din mărturiile unui posesor de BMW Z3 M Coupé.

Ne plac poveștile de dragoste cu mașini. Iar Petrolicious este genul de proiect care le expune mai bine decât oricine. În episodul de astăzi este relatată povestea lui Alex McCulloch și BMW Z3 M Coupé.

Alex este căpitan de aeronavă și genul de persoană care se plictisește ușor. „Momentele când nu sunt plictisit sunt atunci când pilotez, sau când zbor cu parapanta, sau când conduc M-ul Coupé” ne spune Alex, care crede că „viața este racingul, restul este doar așteptare”.

Cu toate că Z3 M Coupé a fost privit ca o ciudățenie, a fost o ciudățenie foarte potentă atâta timp cât puteai să depășești gândul că arată ca o mașină de livrat pâine. Povestea lui Z3 M Coupé o vom dezvolta într-un articol viitor, acum propun să ne uităm la povestea frumoasă de mai jos.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account