Acum se poate juca „Vrei să fii milionar?” la bordul noului BMW Seria 5

Vrei să fii milionar?

BMW şi AirConsole au prezintat împreună BMW i5 pe scena principală de la Gamescom (23-27 august, Köln), pentru a demonstra participanţilor platforma de jocuri în maşină AirConsole. Cu AirConsole, pasionaţii pot juca diverse jocuri în noul lor BMW i5*, de exemplu în timp ce aşteaptă încărcarea maşinii. Jocurile ocazionale sunt uşor de luat şi de jucat şi intuitiv de controlat. Selecţia de jocuri disponibilă pentru introducerea pe piaţă a noului BMW Seria 5 include jocuri de curse şi de sport, precum şi simulatoare, de strategie, sărituri şi alergare şi puzzle-uri. Portofoliul de jocuri disponibile va evolua continuu.

(Comunicat de presă emis de BMW)

De asemenea, la standul lor comun de la Gamescom, BMW şi AirConsole anunţă adăugarea „Who Wants to Be a Millionaire?” de la Sony Pictures Television la portofoliul de jocuri AirConsole. Jocul este în prezent în curs de dezvoltare şi va fi o versiune complet nouă a celui mai mare concurs TV din lume şi conceput special pentru jocurile în maşină. Combinaţia dintre uşurinţa de utilizare a smartphone-ului drept controler de joc în AirConsole cu elementele emblematice din showul original va crea o experienţă distractivă şi inovatoare pentru atât single player, cât şi multiplayer. „Cine vrea să fie milionar?” va fi disponibil în automobilele BMW şi MINI cu aplicaţia AirConsole în cursul anului 2024.

„Cu AirConsole aducem în automobilele noastre o platformă excelentă pentru jocurile ocazionale în maşină, care impulsionează în mod continuu experienţe noi, distractive. Adăugarea «Cine vrea să fie milionar?» este un exemplu perfect în acest sens”, a spus Stephan Durach, vicepreşedinte executiv BMW Group pentru dezvoltarea conectată a companiei.

„Prezentarea «Cine vrea să fie milionar?» pentru platforma noastră reprezintă combinaţia perfectă divertisment şi inovaţie”, a declarat Michael Fuller, responsabil cu dezvoltarea afacerii pentru jocuri la AirConsole. „Jocul este un fenomen global apreciat, iar adăugarea lui demonstrează entuziasmul şi angajamentul nostru faţă de jocurile de pionierat în maşină.”

BMW i5 a prezentat un aspect unic de gaming la Gamescom

Pentru a sărbători lansarea jocurilor în maşină, BMW Group prezintă un BMW i5 cu un exterior unic de jocuri la Gamescom din Köln. Designul său simbolizează aprofundarea experienţei de joc până la pixelii individuali. Pixelii mari sunt recunoscuţi în mod clar ca un omagiu adus erei 8-bit emblematice a jocurilor pe calculator. Schema de culori se inspiră din diferitele jocuri disponibile pe platforma AirConsole. Elemente de controlere de jocuri video înfăşoară i5 şi astfel preiau soluţia unică pentru jocurile în maşină cu AirConsole, unde smartphone-ul devine controler şi pune toate opţiunile de joc la îndemâna jucătorilor.

*Automobile care pot fi activate cu AirConsole la o dată ulterioară: BMW Seria 7; BMW iX cu producţie din martie 2023; BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW X5 M, BMW X6 M cu producţie din aprilie 2023; BMW XM cu producţie din august 2023. Alte modele BMW vor urma treptat. Disponibilitatea aplicaţiei AirConsole depinde de model şi de ţară şi face parte din pachetul ConnectedDrive Professional sau din opţiunea Personal eSIM.

Despre Sony Pictures Television

Sony Pictures Television („SPT”) este unul dintre cei mai importanţi furnizori de conţinut ai industriei de televiziune, producând, distribuind şi difuzând programe la nivel mondial în fiecare gen şi pentru fiecare platformă. Pe lângă gestionarea uneia dintre cele mai mari biblioteci din industrie de lungmetraje, emisiuni de televiziune şi formate premiate, SPT găzduieşte o afacere globală înfloritoare de conţinut, care operează 25 de companii de producţie deţinute în totalitate sau în asociere în 12 ţări, precum şi canale liniare şi digitale în întreaga lume. SPT este o companie Sony Pictures Entertainment.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account