Parteneriat de imagine APAN Motors – Otelul Galati

APAN Motors a semnat astazi un parteneriat de imagine cu Marius Stan, Directorul General al Campioanei României, Otelul Galati, parteneriat care are la bază pasiunea pentru performanţă, valoare definitorie pentru marca BMW.

Marius Stan, seful otelarilor, a primit din partea Directorului Executiv al APAN Motors, Stefan Podaru, cheia unei limuzine BMW Seria 7, cu un bogat pachet de dotari care sa-i faca prezenta la bord cat mai confortabila si eleganta.

Pentru a marca acest eveniment, Marius Stan a fost insotit de simbolul fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi, un bun vector de imagine al marcii BMW in Romania, care a venit la APAN Motors tot la volanul unei limuzine BMW Seria 7.

Hagi este cel mai bun marcator din istoria Nationalei Romaniei, cu 35 de goluri înscrise. Tot atatea goluri a „inscris” Hagi, impreuna cu Marius Stan, la sediul BMW Apan Motors, cand au oferit 35 de mingi cu autograf invitatilor la eveniment si reprezentantilor presei.

„Marcam prin acest eveniment parteneriatul intre doi performeri: BMW APAN Motors si Marius Stan, presedintele campioanei Romaniei, Clubul Otelul Galati. In baza acestui parteneriat, domnul Marius Stan va conduce un model de referinta, care stabileste noi standarde, BMW Seria 7, dotat cu un bogat pachet de echipamente care sa-i faca prezenta la bord cat mai placuta, confortabila si eleganta”, a declarat Stefan Podaru, Directorul Executiv al APAN Motors.

De la APAN Motors, Marius Stan, impreuna cu Gheorghe Hagi au plecat catre Bucuresti, unde, in aceasta seara Otelul Galati are meci cu Sportul Studentesc, dupa care vor participa la un eveniment de legenda, Finala Europa League.

Echipa APAN Motors ureaza mult succes Echipei Otelul Galati!

[Sursa: APAN Motors]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account