Top cinci ceasuri BMW: ora exactă după rit bavarez

Top cinci ceasuri BMW

Că BMW face mașini, asta știm cu toții și poate ar fi greu să facem un top al celor mai bune sau mai populare modele. Când vine însă vorba de ceasuri BMW, lucrurile sunt mai simple, pentru că putem aborda acest top mult mai subiectiv.

Colecția de ceasuri BMW se împarte în trei categorii. Una dintre ele este dedicată diviziei de motorsport, alta diviziei M și cealaltă mărcii BMW la nivel general. O să începem acest top în sens invers și trebuie să punctăm de la început că vorbim despre un top subiectiv, așa că dacă aveți alte preferințe, le puteți lăsa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Top cinci ceasuri BMW: locul V

Cu o carcasă din oțel inoxidabil și cu un ecran negru, gravat pe contur, acest ceas este minimalist și elegant, afișând data și ora. Logo-ul BMW este amplasat sub ora 12:00, în timp ce ecranul din sticlă minerală și mecanismul quartz asigură o viață îndelungată. În același timp, cureaua este fabricată din silicon, iar rezistența subacvatică este de până la 10 ATM. Prețul este de 953 de lei, iar ceasul poate fi achiziționat din magazinul nostru online.

Top cinci ceasuri BMWTop cinci ceasuri BMW: locul IV

Un ceas BMW Motorsport ICE, accesibil, cu un design modern și cu o carcasă în culoarea „Team Blue”. Indicatoarele pentru oră și minut au culoarea albă, în timp ce secundarul este roșu, pentru a oferi un contrast cât mai bogat. Carcasa este fabricată din poliuretan, cureaua este fabricată din silicon, iar ceasul este rezistent la apă până la o adâncime de 100 de metri. Prețul pentru acest BMW Motorsport ICE este de 424 de lei și poate fi achiziționat din magazinul nostru online.

Top cinci ceasuri BMWTop cinci ceasuri BMW: locul III

Mecanismul quartz furnizat de Swiss Ronda, carcasa din oțel inoxidabil și tahimetru pentru măsurarea vitezei sunt principalele puncte de atracție ale acestui ceas. Cadranul negru, afișează data, iar acele minutarului, orarului și secundarului sunt în două tonuri de culoare. Dungile tipice BMW M sunt cusute pe curea, iar ceasul este rezistent la apă până la o presiune de 10 ATM. Prețul pentru ceasul BMW M este de 1.048 de lei și poate fi achiziționat din magazinul nostru online.

Top cinci ceasuri BMWTop cinci ceasuri BMW: locul II

Ceas BMW cronograf argintiu și o carcasă din oțel inoxidabil, ce încorporează un mecanism de înaltă calitate, dezvoltat de Ronda. Cadranul albastru, înconjurat de un tachometru, este iluminat, afișează data și are logo-ul BMW imprimat. Cureaua, fabricată tot din oțel inoxidabil se potrivește perfect cu cadranul. Ceasul BMW este rezistent la apă până la o presiune de 10 ATM. Prețul pentru acest ceas este de 1.572 de lei și poate fi achiziționat din magazinul nostru online.

Top cinci ceasuri BMW: locul I

Ceas BMW M, cu chronograph, fabricat din oțel inoxidabil PVD și cu un ecran din sticlă minerală întărită. Un buton rotativ „M”, un cadran iluminat, un mecanism quartz Swiss Ronda și funcționalitatea unui cronometru. Logo-ul „M” este gravat cu laser pe partea din spate, iar toate cifrele de pe cadran sunt create cu fontul original BMW M. Ceasul vine într-o cutie extrem de frumoasă și cu o șurubelniță pentru a ajusta prinderea curelei. Prețul pentru acest ceas BMW M este de 1.668 de lei și poate fi achiziționat din magazinul nostru online.

Cam așa arată un top cinci cu ceasuri BMW așa cum le vedem noi. Dacă vrei să descoperi întreaga colecție de ceasuri ale mărcii bavareze, poți accesa site-ul bmwblog.ro/shop.

Descoperă colecția de lifestyle BMW și alege-ți accesoriul potrivit:

Citește și primul test cu BMW Seria 5 realizat de noi: 

test cu noul BMW Seria 5

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account