Gerovital
Gerovital
Gerovital

Pebble Beach 2013: BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe

Conceptul BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe a fost prezentat pietei americane la evenimentul desfasurat recent la Pebble Beach.

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe are la baza platforma lui BMW Seria 7 si este rezultatul colaborarii intre BMW si Pininfarina.

Luminile cu LED-uri din fata si din partea spate subliniaza sportivitatea masinii, iar grilele rinichi proiectate special pentru acest model beneficiaza de designul tipic BMW cu accente Pininfarina.

Interiorul ne aduce aminte de BMW Seria 7, inclusiv prin afisajul de 10.2 toli, afisajul multifunctional, manerul schimbatorului cutiei automate cu opt rapoarte si controllerul iDrive. Cea mai luxoasa tapiterie din piele si lemnul Kauri vechi de 48.000 ani subliniaza luxul modelului BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.

Toate elementele din lemn sunt “Riva 1920″, realizate manual de experti italieni in lemn, dintr-o singura bucata de lemn Kauri, care straluceste in nuante diverse, in functie de unghiul din care privim, de la auriu deschis la rosu sau maro.

BMW a declarat ca sub capota se afla un motor V12, dar fara a da mai multe detalii.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account