Potrivit BMW, noul model BMW X4 va fi lansat anul urmator

Chiar daca BMW X4 nu a debutat in ianuarie la Salonul auto de la Detroit, viitorul model Sports Activity Coupe de dimensiuni mai mici va ajunge totusi la dealerii BMW anul viitor.

Intr-o declaratie acordata presei de catre Presedintele Consiliului de Administratie BMW AG, Dr. Norbert Reithofer, acesta a spus ca familia de modele X va mai primi un membru.

„Noi am creat segmentul de modele Sports Activity Vehicle premium. Pana la acea data nu existau masini cu tractiune integrala pe sosele, care sa fie atat de sportive. De la sfarsitul anilor 1990 pana in prezent am vandut peste 2,7 milioane modele BMW X, a spus Dr. Reithofer. „Anul viitor vom extinde oferta noastra in segment prin lansarea modelului BMW X4.”

Avand nume de cod intern F26, BMW X4 are la baza aceeasi platforma ca si noul X3 si va fi pozitionat sub X5 SAV din punct de vedere al pretului. Conform surselor noastre, BMW X4 va masura 4.65 metri, la fel ca si X3 F25. Vehiculul SAC (Sports Activity Coupe) va concura cu Porsche Macan, a carui lansare este programata in aceeasi perioada.

Din punct de vedere al designului BMW X4 2014 va fi diferit de X3 la fel cum X6 difera fata de X5. Limbajul de design porneste de la BMW X6 dar pastreaza un stil unic, cu partea frontal redesenata, partea spate atletica si indrazneata si o linie a portbagajului inclinata, dintr-o singura piesa. Pentru a conferi o infatisare mai dinamica si mai sportiva, designerii au desenat un plafon inclinat.

Sub capota ne asteptam sa vedem aceleasi motorizari ca la X3, pe benzina si diesel, cu patru si sase cilindri.

BMW va lansa modelul X4 in productie spre sfarsitul acestui an, la uzina de la Spartanburg din SUA, Carolina de Sud.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account