BMW M2 CSL imaginat de un artist digital

Avantajul unui artist digital care face randări de mașini este că nu trebuie să intre într-o ședință cu oameni de marketing sau cu ingineri care să-i limiteze imaginația.

El face totul de la el acasă, din fața calculcatorului, sorbind din cafeluță și ascultând muzică în căști, la fel ca orice artist șomer. E o libertate în a nu fi plătit pentru munca ta, pentru că nu ai responsabilități, nu ai deadline, nu ai șefi care să te tragă de urechi.

Monholo Oumar este un altfel de designer, iar pasiunea sa pentru mașini este lămuritoare dacă te uiți pe lucrările lui. Totuși, când te arunci să digitalizezi un BMW la care adaugi inițiale CSL, nu poți chiar s-o faci de capul tău; ceva cunoștințe trebuie să ai.

Manholo pare că și-a făcut bine temele, pentru că M2-ul său poartă grafica clasică de CSL, iar umflăturile din caroserie sunt poziționate unde trebuie și sunt și funcționale.

La un așa design, e greu să nu-ți imaginezi ce ar ascunde sub capotă și de ce ar fi capabil pe un circuit sau pe stradă. Noi credem că M2-ul este cea mai potrivită mașină din gama M pentru a primi un tratament CSL, pentru că e cea mai simplă și cea mai pură de condus dintre toate. O ușurare cu cel puțin 100 de kilograme și o creștere în putere de vreo 50 de cai, ar transforma M2-ul în ceea ce M4 GTS trebuia să fie. Mai jos aveți o galerie completă cu mașina pe care BMW ar trebui s-o construiască.

Sursa – Behance.net

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account