Proleasing Motors deschide cel mai nou dealer BMW Şi MINI din România la Ploieşti

Proleasing Motors a deschis la Ploieşti cel mai nou dealer BMW şi MINI din Romania. Inaugurarea oficială a avut loc in 28 martie şi a marcat finalizarea unei investiţii importante, de 2,5 milioane euro, realizată exclusiv prin capital românesc privat, constituit din fonduri proprii şi credit bancar, singura investiţie de anvergură de acest gen din judeţul Prahova din ultimul an.

Noul showroom şi service BMW şi MINI este situat la ieşirea din Ploieşti spre Buzau, str. Soseaua Ploieşti –Buzau, Nr.505, DN1B, şi are o suprafata totală construită de 2073 mp. Al treilea dealer MINI, este şi primul cu un showroom al mărcii prezent într-un spaţiu individual. Unitatea service cu o capacitate comună de 8 posturi de lucru, este complet echipată conform standardelor actuale BMW şi MINI, oferind servicii de reparaţie sisteme mecanice, electrice si diagnoză, reparaţii tinichigerie-vopsitorie, staţie ITP.

Noul dealership BMW si MINI reprezintă o oportunitate şi o provocare pentru piaţa locala a forţei de munca dedicată acestui segment. Echipa BMW şi MINI înseamnă 16 angajaţi ce activează in zona de vânzări şi service, cu o medie de vârstă de 35 de ani.

„Pentru anul 2013 ne-am propus să livrăm un număr de 130 de automobile BMW şi 20 MINI. În acelaşi timp aşteptăm să înregistrăm peste 3000 de intrări în service pentru ambele branduri. Noul dealership BMW şi MINI reprezintă o noua provocare pentru piața auto locală, standardele BMW Group obligându-ne la poziţia de leader al segmentului premium, poziţie pe care ne propunem să o avem până cel târziu în 2014“ a declarat Lucian Alexe, director general Proleasing Motors.

Înfiinţat in anul 2001, ca reprezentant Ford pentru judeţul Prahova, Proleasing Motors s-a dezvoltat constant, deschizând în anul 2005, prima locaţie integrată showroom-service la Ploieşti. Ca urmare a creşteri activităţii companiei, un nou proiect a fost dezvoltat în anul 2007 la Târgovişte prin deschiderea unui nou complex showroom-service Ford, urmat de inaugurarea în anul 2008 a celui de-al treilea complex Proleasing Motors la Buzau.

Cu o experienţă de peste 11 ani in domeniul auto, compania este lider de piaţă în regiunile unde activează. În acelaşi timp Prolseasing Motors este unul dintre puţinii dealeri Ford din Europa răsplătiţi de patru ori (2008, 2010, 2011, 2012) cu cea mai înaltă distincţie pe care Ford Motor Company o acordş unui dealer, Chairman’s Award.

In condiţiile unui mediu de afacere tot mai afectat de criza, Proleasing Motors a încheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 10 milioane euro asigurată de volumul de vânzări şi service pentru marca Ford, menţinându-şi nivelul înregistrat în anii anteriori. Din luna decembrie mărcile BMW şi MINI au adus prima contribuţie la volumele de vânzări şi la cifra de afaceri a companiei. La final de an, cu un total de 370 modele Ford şi BMW livrate, compania şi-a menţinut o cotă de 13% din totalul pieţei de automobile.

[Sursa: Proleasing Motors]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account