Randare: BMW Seria 4 Gran Coupe

Familia de modele BMW Seria 4 va primi un membru nou in 2014. BMW Seria 4 Gran Coupe este un vehicul premium din gama compacta, bazat pe arhitectura modelelor Seria 3 si Seria 6 Gran Coupe.

Modelul compact sportiv cu patru usi va concura cu Mercedes-Benz CLS CLA si va fi construit cu nume de cod F36. BMW Seria 4 Gran Coupe va urma aceleasi principii de design cu modelul recent lansat BMW Seria 6 Gran Coupe, doar ca la o scara mai mica. Coupe-ul cu patru usi va beneficia de o luneta spate mai alungita, care se termina cu un portbagaj conventional, element de design care sporeste la nivel vizual dimensiunile laterale ale masinii.

Din partea laterala, randarea ne infatiseaza un design bine intins, dinamic, care va conferi masinii un aspect premium si va oferi in acelasi timp pasagerilor mai mult spatiu la interior.

Ne asteptam ca optionalele, pachetele de echipari si motorizarile sa fie aproape identice cu cele de la BMW Seria 4 Coupe si Cabrio.

BMW intentioneaza sa lanseze caroseria Seria 4 Gran Coupe in a doua jumatate a anului 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account