Randare BMW Z4 Coupe realizata pe baza lui E89 roadster

In 1998 BMW a creat un design pentru un BMW Z1 coupé, care a ramas practic necunoscut publicului pana in zilele noastre. Desi modelul BMW Z1 coupe nu a ajuns pe strazi, strategia crearii acelei platforme inovatoare a fost utilizata din nou la scurt timp, pentru dezvoltarea unei masini de serie.

In 1995 BMW a prezentat modelul BMW Z3 roadster si cativa ani mai tarziu a fost lansat pe piata BMW Z3 coupé.

BMW a lansat si o versiune M a lui Z4 E85 spere sfarsitul anului 2006, atat in versiune Roadster cat si Coupe. In ciuda faptului ca a avut multi fani si admiratori, vanzarile modelelor Z Coupe au fost destul de modeste, astfel ca odata cu lansarea noii generatii Z4 E89, BMW a oferit doar versiunea roadster.

Blogul-sora BimmerToday ne ofera cateva randari ale unui vehicul ce mosteneste cateva elemente de design de la platformele Z4 E86 si E89. Partea frontala scoate in evidenta tot ce e mai bun la Z4 E89, o infatisare agresiva si proaspata. La partea spate, aspectul de coupe intalnit la anteriorul model Z4 este si mai bine subliniat, conferindu-i masinii un aspect si o prezenta mai dinamice.

La acest moment un model Z4 Coupe nu este pe lista BMW, dar ca si in cazul altor modele anterioare care au fost introduse tarziu in gama, la fel putem spera ca un vehicul similar sa-si gaseasca locul in garajele entuziastilor BMW.

[Sursa: McQueen pentru BimmerToday.de]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account