Randari: BMW M5 Touring F11

Primele zvonuri despre un posibil BMW M5 break bazat pe platforma F11 au aparut in 2010, dar cu foarte putine detalii, si niciun semn din partea BMW ca s-ar gandi macar la un astfel de model. Nici poze spion nu au aparut, poze care de obicei apar cu cativa ani inainte de lansarea pe piata a unui nou model. Cu toate acestea, artistii grafici au incercat sa dea o forma ideii lor de design despre un viitor BMW M5 Touring.

Cea mai noua incercare de acest gen vine de la Wildspeed, un membru al forumului Bimmerboost, care a realizat cateva imagini in Photoshop ale unui M5 Touring in diferite nuante.


Pornind de la ideea ca un astfel de model M5 break chiar se afla pe plansa de lucru BMW, putem presupune ca va beneficia de elemente de design agresive, similare versiunii M5 sedan. Agreatul ce ar propulsa modelul ar fi unul identic cu cel de pe sedan, cel mai probabil o varianta imbunatatita a motorului B8 twin-scroll de pe BMW X5 M si X6 M, care livreaza 578 CP si 718 Nm cuplu maxim.

Ca si celelate masini break sport, BMW M5 F11 ar fi disponibil doar pentru piata europeana.

Pana la aparitia de noi zvonuri sau informatii, haideti sa admiram aceste randari.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account