Randari: BMW Seria 4 2014

In 2014 BMW va lansa o noua familie de modele: BMW Seria 4. Pentru prima oara BMW a decis sa imparta aceasta clasa in doua familii de modele separate. Utilizand o platforma comuna si elemente de design similare, BMW Seria 3 si Seria 4 vor beneficia de strategii diferite de pozitionare si marketing.

Noua gama BMW Seria 4 va permite BMW sa pozitioneze masinile la un nivel de pret mai ridicat. Designul dinamic ar atrage o categorie mai tanara de consumatori si ar fi o alternativa viabila la modelul exclusivist BMW Seria 6 Coupe.

Din punct de vedere al designului, Seria 4 Coupe va prelua elemente de design de la noul BMW Seria 3, dar si infatisarea eleganta de la noul BMW Seria 6 Coupe. La partea frontala vom avea o grila cu aspect 3D, asa cum am vazut pe cele mai noi modele BMW lansate. Bara frontala integreaza prizele mari de aer si luminile de zi cu LED-uri.

Farurile au fost redesenate si se unesc cu grila rinichi, element preluat de la Vision Concept si viitorul BMW i8.

La partea spate, viitorul Seria 4 va beneficia de o linie inclinata a plafonului, ceea ce-i va conferi masinii un aspect si mai dinamic.

Si BMW Seria 4 va fi oferit in trei versiuni: Sport, Modern si Lux, iar fiecare din ele va diferi prin nivele specifice de echipare.

Noul model BMW Seria 4 va debuta in 2014.

[Randari realizate de: Theo Philuschin | PS-Garage ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account