Zvon: „Joy is sheer attention to detail”- Un nou concept BMW?

Oare se pregateste BMW sa dezvaluie un nou concept? BMW Gran Turismo “Shooting Brake” ?

Potrivit unei note postate de Scott27, sursa neobosita de informatii din interiorul BMW, constructorul bavarez se pregateste sa ne arate in curand un nou studiu de design interior ce reflecta tendintele viitorului in ce priveste designul.

Haideti sa vedem despre ce e vorba.

Joy is sheer

INTRODUCERE: Noua cale a esteticii.

BMW este foarte convins ca designerii ar trebui sa caute constant noi limbaje estetice si de exprimare. Designul interior ar trebui sa constituie o provocare la adresa sensibilitatii noastre si sa impinga limitele conventionale. Lemnul si pielea reprezinta alegerile conventionale, dar un sentiment premium poate fi obtinut utlizand materiale neconventionale, nemaiintalnite pana acum intr-o masina.

Designul interior la automobile reprezinta inovatie in toate directiile, pentru ca nu e o combinatie stricta de curbe, forme, culori, materiale si proportii care poate fi propusa inca o data si inca o data, deoarece este caracteristica dupa care recunosti interiorul unui automobil.

Interiorul unei masini ar trebui sa reflecte estetica sa: Premium, Sportiv si Luxos. Ar trebui sa existe intotdeauna un suport etic, inteligent si functional pentru toate acestea. Frumusete? Da. Maiestrie de inalta calitate? Da, dar cu substanta.

Partea I : Luati loc: Inovatia ofera cel mai bun loc care exista.
Partea II: Progresul lemnului si al pielii: Noi materiale de interior pentru o piata premium.
Partea III: Conceptul de Design BMW Gran Turismo “Shooting Brake”. O noua conceptie in ce priveste materialele de interior.

Sa fie propaganda sau BMW este intr-adevar gata sa dezvaluie un nou concept, la scurt timp dupa neasteptatul concept Gran Coupe?

[Sursa: Germancarforum]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account