BMW Blog Story – Gheorghe Hagi și BMW Seria 5

Am făcut un drum până la Constanța într-un cinciar pentru a cunoaște un decar.

„Succesul nu se moștenește. Se câștigă.”Sloganul pentru noul BMW Seria 5 ne-a determinat să facem o deplasare pe terenul celor de la F.C Viitorul Constanța pentru a-l întâlni pe omul care a făcut mai mulți români fericiți decât căderea comunismului.

Este cel mai emblematic jucător român, un antrenor de succes, un părinte exemplu pentru cei doi copii ai săi, dar și pentru echipa sa de fotbal, Viitorul Constanța. Pe teren a fost pasa decisivă, driblingul spectaculos ori șutul bombă de la mijlocul terenul, dar în afara lui este un om cu ambiție și cu un obiectiv clar. Viața de sportiv l-a clădit și l-a disciplinat ca om, iar acum încearcă să ofere celor care-l urmează o parte din experiența lui.

E de părere că talentul este ceva nativ, dar restul se obține prin muncă, dedicație și disciplină. Recunoaște că nu prea are alte plăceri în afară de fotbal și că sunt puține lucruri extra familiale care-i trezesc interesul la fel de tare. Noi l-am întrebat dacă i-ar plăcea să facă naveta de la București la Constanța în noul BMW Seria 5 și iată ce ne-a răspuns.

Foto: Dragos Savu

Video: Mihai Alexandrescu

Descoperă colecția de lifestyle BMW Motorsport și alege-ți cadoul potrivit:

colectia bmw motorsport

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account