BMW Club Romania a lansat BMWClubMagazine, prima revista de club din Romania

BMW Club Magazine

In luna decembrie va relatam despre intalnirea membrilor BMW Club si despre supriza pe care urmeaza s-o pregateasca comunitatii de entuziasti BMW.

Surpriza consta in lansarea primul numar al revistei BMWClubMagazine in luna decembrie a anului trecut. Aceasta este prima revista de club din Romania.

Sa-i lasam mai intai pe realizatori sa ne prezinte pe scurt gandurile si dorintele lor legate de aceasta revista:

Revista BMWClub Magazine s-a nascut din dorinta de a-i apropia pe cei pasionati de marca BMW, de a-i mentine informati cu privire la ceea ce inseamna intr-un cuvant BMW, care este istoria si evolutia acestui brand si ale automobilelor sale.

Ne dorim sa va putem fi mereu alaturi cu informatii de ultima ora, pentru toate generatiile si clasele de automobile BMW, despre evenimentele care ii vor reuni pe pasionatii marcii bavareze.
Acest demers are la baza multa pasiune, fata de automobilele care iti ofera intradevar PLACEREA DE A CONDUCE.

Prin amabilitatea lui Laurentiu Petrache, Redactorul sef al revistei, am avut ocazia sa parcurgem primul numar al revistei.

Echipa realizatoare a revistei s-a straduit sa livreze o publicatie cu un continut vast, bine documentat, si care sa imbine ultimele stiri despre BMW cu prezentari pe larg ale modelelor BMW, explicatii tehnice despre tehnologiile ce echipeaza masinile BMW, dar si articole despre calatorii si trasee propuse, tocmai bune de parcurs la volanul masinilor BMW.

Cateva din subiectele acoperite de primul numar al revistei sunt: evolutia in timp a modelelor BMW Seria 3, prezentarea BMW Hydrogen 7, prezentarea noii Seria 5, prezentarea unei masini modificate. Nici motocicletele nu sunt uitate, in aceasta editie fiind prezentat modelul BMW R 1200 GS Adventure.

Un spatiu insemnat este dedicat sectiunii BMW 4 Life, unde se discuta despre condusul in siguranta (reglajele masinii, pozitia si comportamentul la volan), cauzele accidentelor la volan si sfaturi de evitare ale lor, pregatirea masinii pentru iarna, proceduri utile pentru inmatricularea/radierea masinii, asistenta juridica, si ghidul cumparatorului in cazul achizitiei unei masini second-hand.

La capitolul calatorii, redactorii ne propun o vizita imaginara la Muzeul BMW din Munchen si ne recomanda cateva itinerarii autohtone de calatorie.

In sectiunea BMW Club – Perechea perfecta puteti citi un interviu cu Ciprian Sora, multiplu campion Local Kombat.

Revista este dedicata in primul rand membrilor clubului, astfel ca nu se putea trece peste relatarea intalnirii anuale a membrilor clubului, ce a avut loc la Sighisoara, in septembrie anul trecut.

Publicatia mai cuprinde si un dictionar tehnic foarte util, unde sunt explicati o serie de termeni tehnici, precum si cateva din tehnologiile utilizate de BMW.

Cuprinsul revistei il puteti gasi aici, iar daca doriti sa intrati in posesia revistei, ii puteti contacta pe redactori, sau o puteti comanda direct pe site.
Pretul unui exemplar este de 10 RON.

Ii multumim lui Laurentiu pentru ca ne-a pus la dispozitie revista BMWClubMagazine si uram intregii echipe mult succes mai departe!

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account