Studiu: Cei care conduc masini Audi sunt mai sexy decat cei care conduc BMW

Masinile sunt deseori asociate cu atractia sexuala, si de-a lungul timpului au fost facute mai multe studii, mai subiective sau mai obiective, dar cu rezultate interesante. In 2009 un studiu a relevat faptul ca soferitele de BMW poarta lenjerie sexy, apoi un an mai tarziu o companie britanica de cercetari a declarat ca soferii BMW conduc cel mai agresiv pe sosea.

Zilele acestea, un nou studiu aduce in prim plan asocierea dintre atractivitatea soferilor si marca masinii pe care acestia o conduc. Conform studiului realizat de o firma britanica, cei care conduc Audi sunt mai atragatori. Site-ul Confused.com delcara ca 21% dintre barbati considera ca femeile care conduc Audi sunt cele mai sexy – si de cealalta parte, si femeile au fost de acord si au votat pe primul loc barbatii care conduc Audi, cu 31%.

Soferii BMW sunt pe locul doi in top dupa parerile femeilor, cu 25%. Pentru barbati, pe locul doi se afla soferitele de MINI Cooper, cu 14%.

Foto: Promotor

Un capitol si mai ciudat al studiului analizeaza ce fac britanicii in timpul petrecut in masina. Aproape jumatate din barbatii britanici intervievati si 30% din femeile intervievate au declarat ca au intretinut relatii sexuale in masina.

Studiul Confused.com releva ca 25% dintre barbati si 20% din femei recunosc ca au flirtat cu alt conducator auto in timp ce se aflau la volan. Circa 10% au recunoscut ca si-au parasit iubitul sau iubita in timp ce se aflau in masina.

Dat fiind ca petrecem atata timp in masinile noastre, nu ne mai surprinde nimic.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account