Audi încearcă să stabilească un nou record mondial

Audi A6 TDI ultra

Audi trage tare să își depășească limitele și să își etaleze în cel mai vizibil mod posibil motorizările sale foarte eficiente. Astfel, au anunțat de curând că au planuri să stabilească un nou record mondial Guiness, ce-l va avea în rol principal pe Audi A6 2.0 TDI ultra. Dar asta nu se întâmplă așa pur și simplu. Această provocare presupune dedicare, strategie și multă planificare în avans. Iar prestigiosul titlu va fi acordat acestei mașini doar în cazul în care aceasta va parcurge cât mai multe țări din Europa, cu un singur plin de motorină.

 Alegerea modelului Audi ‪‎A6 2.0 ‪‎TDI ultra se datorează atât economiei excelente de carburant și rezervorului de 73 de litri, cât și faptului că este un vehicul de producție de serie. Autoturismul nu a suferit alte modificări în afară de a fi echipat cu anvelope cu rezistență optimizată la rulare. În spatele volanului se află pilotul de raliuri Rebecca Jackson (da, e o femeie), asistată de jurnalistul auto Andrew Frankel, care își vor pune la bătaie abilitățile de condus și experiența pentru obținerea titlului Guiness pentru Audi.

Călătoria #recordroadtrip Audi a început astăzi, cu startul în Olanda, treceri prin Belgia, Luxembourg, Franța, Elveția, Lichtenstein, Germania, Italia și probabil se va termina undeva prin Balcani. Traseul a fost meticulous pus la punct, astfel încât să evite orașe aglomerate, autostrăzi sau zone muntoase, ce presupun urcări în pantă sau alte suprafețe care ar putea determina un consum ridicat al mașinii pe parcursul a peste 1.600 de km pe care echipa #recordroadtrip Audi și-a propus să îi străbată cu doar 73 de litri de motorină.

Dacă sunteți curioși ce se întâmplă în călătoria lor sau pur și simplu vreți să aflați mai multe detalii despre ‪#‎recordroadtrip, accesați: http://recordroadtrip.com/

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account