Versiunile BMW Seria 5 si 7 facelift vor primi noi indicatoare de bord LCD

Autoblog relateaza despre o noua tehnologie pe care o vom regasi la versiunile facelift ale modelelor BMW Seria 5 si Seria 7. BMW se pregateste sa ofere un panou de bord LCD cu cadrane configurabile, similar ofertei lansate de Mercedes-Benz pe modelul Clasa S sau de Jaguar pe XJ.

Potrivit publicatiei mentionate, procesul de dezvoltare a tehnologiei este un efort comun al echipelor de ingineri de la centrul BMW Technology din Palo Alto, California si din Munchen. Noul panou de instrumente de bord va afisa cadranele standard pentru viteza, rotatii, nivelul combustibilului si al uleiului, dar poate fi configurat sa afiseze si alte detalii legate de traseu, telematics sau infotainment, in functie de modul de rulare.

Practic vor putea fi afisate sau configurate mai multe informatii esentiale pentru sofer, ceea ce reprezinta un pas inainte in directia tehologiei ConnectedDrive, demonstrata de conceptul recent dezvaluit Vision.

Un inginer BMW a declarat pentru Autoblog ca BMW nu vrea sa se bazeze pe afisajul digital al cadranelor analogice, ci vrea sa utilizeze mai degraba un fundal negru, care va putea afisa informatia intr-o multitudine de combinatii. Procesul de customizare va fi totusi mentinut la nivel minim, pentru a-i permite companiei sa se axeze pe aplicabilitatea tehnologiei.

BMW Seria 7 urmeaza sa primeasca o versiune facelift in 2013, iar Seria 5 F10 un an mai tarziu.

[Sursa: Autoblog]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account