(VIDEO)Test Drive BMW 640d GT – Ciudatul clasei

BMW 640d GT  nu este o mașină pentru oricine, dar s-ar putea să le vină ca o mănușă celor care nu vor să se potrivească în peisaj.

 

Îți alegi o mașină în funcție de nevoi, de buget, de gusturi personale. De obicei cam astea sunt cele mai importante criterii pentru majoritatea cumpărătorilor de mașini. Sunt mașini care se concentrează pe un singur lucru și altele încearcă să ofere câte puțin din fiecare. Cele din urmă, cum este și BMW Seria 6 GT, au de cele mai multe ori neșansa de a-și rata publicul țintă, deoarece încearcă să împace pe toată lumea. Dar poate că acest public țintă nu este întotdeauna prezent în studiile de piață și mai sunt unii pe care nu-i întreabă nimeni ce-și doresc pentru că-s…ciudați.

E un fel de swinger?

Ciudații depășesc normele, sfidează standardele, ei sunt în felul lor și unii dintre ei nici nu-și doresc să fie altfel. Evident, piața e mai restrânsă, riscurile sunt mai mari, dar BMW Seria 6 GT este chiar o mașină care-și asigură pentru a doua oară aceste riscuri. E o mașină ciudată care se adresează ciudaților și căreia nu-i pasă ce spun ceilalți despre ea. BMW Seria 5 GT a fost unul dintre cele mai huiduite modele de la BMW, dar asta nu a însemnat că a nemulțumit pe toată lumea. Din contră, unii s-au simțit măguliți atunci când cineva, în sfârșit, a construit un BMW și pentru ei. Poate că unii oameni apreciau marca BMW, dar nu-și doreau neapărat un devorator de viraje, ci o mașină premium cu logo-ul bavarez în care să meargă la săptămânala petrecere de swingeri, ori la mișcarea de integrare spirituală în absolut din weekend.

BMW Seria 6 GT este o mașină de familie sau nu?

BMW Seria 6 GT este o mașină care se situează între BMW Seria 5 Touring și BMW Seria 7. Este lat cât un Seria 7, aproape la fel de lung cât un Seria 7, dar are un portbagaj mai spațios chiar și decât un BMW Seria 5 Touring. Mașina este mare în adevăratul sens al cuvântului și nici nu ascunde asta. Poate de aici și forma mai ciudată – nu au avut unde și cum să ascundă Frankesteinul. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie doar o mașină de familie. De fapt, Seria 5 GT a fost gândit inițial ca mașină de serviciu pentru executivii de la BMW – adică bună și pentru ieșirile cu familia, dar și pentru întâlnirile de afaceri.

Merge cum arată?

Ai putea spune că inclusiv ținuta de drum este puțin ciudată, da. Poți să echipezi mașina cu perne de aer pe ambele punți, ceea ce o face similară cu un BMW Seria7 sau X5 când vine vorba despre confort. Poziția la volan este mai înaltă decât într-un Seria 5, dar nu stai atât de sus ca într-un BMW X5. Direcția e înclinată și ea către confort și întreaga mașină parcă dansează pe ritmuri de raggae. Mai multe despre asta în testul nostru video cu BMW Seria 6 GT în versiunea 640d xDrive pe care-l găsești mai jos. Vizionare ciudată.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account