Noul produs de leasing operaţional de la BMW şi MINI Financial Services – automobilele premium devin accesibile

BMW şi MINI Financial Services

BMW şi MINI Financial Services, într-un program cu partenerul UniCredit Fleet Management, lansează în premieră pentru modelele BMW şi MINI un produs de leasing operațional care va putea fi accesat şi de persoanle fizice.

Produsul de leasing operațional completează oferta BMW şi MINI Financial Services şi asigură flexibilitate maximă pentru clienţi – de la achiziţie, prin leasing financiar, la libertatea de alegere la finalul perioadei de finanţare (returnare sau achiziţie) prin BMW şi MINI Select, până la un leasing operaţional, o formă de închiriere cu cel mai mic cost lunar. În premieră, acest produs este disponibil şi pentru persoanele fizice.

Oferta noastră de leasing operaţional face automobilele premium semnificativ mai accesibile, asigurând o rată lunară de până la trei ori mai mică în comparaţie cu leasingul financiar. Prin alegerea leasingului operaţional, clientul plăteşte doar diferenţa până la valoarea de piaţă de la finalul perioadei de utilizare aleasă, mai exact deprecierea. Mărcile noastre își mențin în timp o valoare de piața ridicată, de aici avem avantajul unui cost lunar redus”, explică Ştefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services România şi Bulgaria.

Funcţionând ca o formă de închiriere, contractul se poate face fără avans (fără prima rată majorată). Suplimentar, în rata de leasing operaţional sunt incluse o serie de servicii: asigurare CASCO şi RCA, ITP, revizii complete, garanţie extinsă, impozit.

În campania de comunicare a noului produs financiar sunt în prim-plan două modele de finanţare cu leasing operaţional pentru MINI şi BMW.

Pentru modelul BMW 320i xDrive cu un pachet de opţionale şi un preţ de achiziţie de 38722 Euro fără TVA, rata lunară este de 449 Euro fără TVA, cu prima rată majorată de 15,7%. Rata are două componente – rata de chirie, de 290 Euro fără TVA, şi serviciile, de 159 Euro cu TVA. Perioada de finanţare este de 36 de luni, cu un rulaj de 10.000 km anual.

Modelul MINI Cooper 3 uşi cu un pachet de opţionale, cu un preţ de achiziţie de 21747 Euro fără TVA, poate fi utilizat cu o rată lunară de 299 Euro fără TVA, cu prima rată majorată de 10%. Rata are două componente – rata de chirie, de 182 Euro fără TVA, şi serviciile de 117 Euro cu TVA. Perioada de finanţare este de 36 de luni, cu un rulaj de 10 000 km anual.

„Comunicarea produsului a debutat în luna octombrie. Cultural, ştim că piaţa din România a fost concentrată pe achiziţie. Alternativa leasingului operațional aduce mai multă flexibilitate, elimină presiunea valorii de revânzare, face utilizarea mai accesibilă printr-o rată semnificativ mai mică. Printr-un efort iniţial redus sau chiar zero, clienţii îşi pot investi restul resurselor financiare pentru a obtine profit, cel mai simplu exemplu fiind din dobânda depozitelor bancare. În contextul actual este un avantaj important care balansează costurile totale ale leasingului operaţional.

Avem o campanie online prin care vrem să informăm clienţii noştri de beneficiile noului produs. Ne mândrim că în acest demers avem alături de noi un campion – filmul principal de prezentare, produs în România, îl are în prim-plan pe tenismanul Horia Tecău. Răspunsul campaniei noastre este unul foarte îmbucurător – avem mai bine de o sută de solicitări săptămânal. Dintre acestea, o treime vizitează ulterior showroomurile noastre. Credem că serviciile de finanţare complete asigură mai multe opţiuni pentru clienţii existenţi şi pot atrage şi alte grupuri-ţintă. Urmărim să deschidem o nouă direcţie în România, după modelul de succes din pieţele mature. Transformarea va veni treptat, pe măsură ce aceste opţiuni sunt mai bine înţelese”, explică Ştefan Pricop.

Mai multe detalii despre campanie:
https://www.bmw.ro/ro/topics/offers-and-services/bmw-seria-3-operational.html

https://www.mini.ro/ro_RO/home/campaigns/minioperational.html

Clipul campaniei:

BMW şi MINI Financial Services România sunt programe de finanţare susţinute de UniCredit Leasing şi UniCredit Fleet Management, dedicate mărcilor grupului. În ultima perioada au fost prezentate mai multe proiecte inovatoare, aşa cum este produsul de leasing financiar Select cu valoare reziduală garantată. 3asy Ride şi 3easy Ride Select au deschis noi oportunităţi pe piaţa de motociclete în ultimii ani, cu produse în premieră la nivelul pieţei de automobile în ceea ce priveşte costurile şi flexiblitatea.

În acest moment, aproximativ unul din două automobile noi BMW şi MINI vândute în România sunt finanţate prin servicii proprii, cu o tendinţă stabilă. Dintre acestea, una din cinci beneficiază de un serviciu cu valoare reziduală garantată, cu o tendinţă în creştere.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account