BMW X6
BMW X6
BMW X6

Viitorul Alpina B7 e pe drum și ajunge curând [VIDEO]

Alpina B7 Bi-Turbo

Viitorul Alpina B7 tocmai a fost confirmat oficial de către producătorul independent prin lansarea unui teaser video care nu face altceva decât să ne întărâte și mai mult.

Destul de recent, viitorul Alpina B7 a fost surprins în poze spion în cadrul unor teste finale, efectuate chiar pe Nurburgring, ceea ce ne îndeamnă să credem că vom vedea exact despre ce e vorba cât de curând. Între timp, zvonurile legate despre un posibil BMW M760i au fost și ele destul de intense și se vehiculează un V12 sub capota celui mai potent BMW Seria 7 creat vreodată.

Cu toate acestea, viitorul Alpina B7 își va face apariția și promite să fie acel BMW M7 care nu a fost niciodată produs și care ar trebui să devină un vârf de gamă pentru Alpina și un exemplu de tehnologie uimitoare care se deplasează cu viteze uimitoare, oferind în același timp un rafinament și un nivel al confortului duse la un cu totul alt nivel. Dacă BMW lucrează la un V12 pentru noul Seria 7, cel mai probabil că viitorul Alpina B7 se va mulțumi cu un V8 supraalimentat. Și, dacă aruncăm un ochi pe noile Alpina B5 Biturbo sau Alpina B6 Biturbo, acest V8 supraalimentat este mai mult decât suficient să facă față unui BMW Seria 7 pe steroizi.

Viitorul Alpina B7 Bi-Turbo

În cazul Seriilor 5 și Seriilor 6 intrate pe mâna celor de la Alpina, V8 dezvoltă 600 de cai-putere la 6.000 de rotații pe minut și 800 Nm de la 3.500 la 4.500 de rotații pe minut, motiv pentru care Alpina B6 Biturbo Gran Coupe accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și are o viteză maximă de 324 km/h. Pentru viitorul Alpina B7 credem că Alpina va oferi atât o variantă cu ampatament lung, cât și una cu ampatament scurt, dar și posibilitatea de a opta fie pentru tracțiune spate, fie pentru tracțiune integrală. De asemenea, ne așteptăm la o parte frontală puțin redesenată în stilul clasic Alpina, dar și la un nou set de jante, precum și la un interior demn de Alpina și de un Seria 7.

Sursă: BMWBlog.com

Mai jos puteți urmări teaser-ul oficial lansat de Alpina:

Urmărește și testul nostru video cu noul BMW Seria 7 Sedan 750Li xDrive:

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account