BMW X5 M şi X6 M primesc componente BMW M Performance

Pentru BMW X5 M și X6 M, puterea, dinamica remarcabilă şi accentuarea designului sportiv sunt calităţi ce nu pot fi ignorate. Pentru a fi şi mai strălucitoare în lumina reflectoarelor, gama de accesorii BMW originale pentru BMW X5 M şi BMW X6 M oferă o serie de componente BMW M Performance speciale, concepute să permită o personalizare a designului interior şi exterior al celor două automobile.

Componente BMW M Performance atractive pentru exterior
Printre dotările incluse în gamă cu scopul de a accentua apariţia sportivă a modelelor BMW X5 M şi X6 M se numără ornamentele exclusive pentru grila radiatorului şi cea laterală, cu lamele şi ramă de culoare neagră, în designul distinctiv BMW M Performance. Grila cromată din echiparea standard pot fi înlocuite cu uşurinţă cu componentele BMW M Performance corespunzătoare. Clienţii îşi pot comanda automobilele cu capace din carbon, realizate manual, pentru oglinzile retrovizoare. Benzile decorative, în culori caracteristice M, oferă o conexiune directă şi evidentă cu tradiţia mărcii în motorsport şi semnalează clar caracterul sportiv al automobilelor.

BMW X5 M_1

Accesoriile exclusiviste aduc o doză suplimentară de sportivitate în interior
Dezvoltate special, accesoriile BMW M Performance amplifică imaginea sportivă a interioară a modelelor BMW X5 M şi X6. Sunt disponibile componente sofisticate din carbon, precum benzile decorative BMW M Performance din carbon pentru inserţia de bord şi decoraţiunile din carbon cu logo BMW M pentru levierul selectorului de la cutia de viteze M Steptronic cu opt trepte. Cockpitul împrumută accente sportive şi exclusiviste şi datorită echipării consolei centrale cu o combinaţie de înaltă calitate – Alcantara şi carbon pictat – în jurul levierului selectorului. Plăcuţele LED pentru pragurile uşilor, din oţel inoxidabil mat, cu inscripţia M Performance iluminată atrag atenţia la deschiderea uşilor faţă. Alimentarea cu baterii face ca ele să fie uşor de montat, fără a fi necesare cabluri suplimentare.

BMW X5 M_8

Un alt punct de atracţie al gamei de accesorii pentru interiorul BMW X5 M şi X6 M este volanul BMW M Performance, îmbrăcat în Alcantara, cu decoraţiuni atractive din carbon. Acesta oferă o aderenţă crescută chiar şi în condiţii extreme de condus şi rămâne la fel de plăcut la atingere indiferent de temperaturi. Marcajul central al volanului, de culoare albastră, conferă un sentiment autentic de motorsport, senzaţie subliniată şi pedalele BMW M Performance – din oţel inoxidabil -, care completează vizuală şi funcţională alte componente BMW M Performance.

BMW X5 M_9

Uşor de întreţinut, covoraşele BMW M Performance pentru podea dispun şi ele de inscripţia M Performance atrăgătoare şi se potrivesc perfect în spaţiul pentru picioare. Capacul BMW M Performance pentru cheie, cu o combinaţie sofisticată de Alcantara şi carbon, accentele fine în nuanţă M Light Blue şi şurubul hexagonal de culoare albastră amintesc permanent de performanţele sportive ale modelelor BMW X5 M şi BMW X6 M, oriunde te-ai afla.

BMW X5 M_10

Accesoriile BMW originale sporesc valoarea automobilului
Accesoriile originale BMW M Performance sunt proiectate de producător, integrate perfect pentru fiecare model în parte şi adaptate pentru a îndeplini toate normele de siguranţă. Mai mult, garanţia maşinii nu este afectată. Clienţii au libertatea de a opta pentru orice element din gama de accesorii care va fi instalat în service.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account