Viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe ar putea arăta așa

Cei de la Autobild se joacă în Photoshop foarte des. Săptămâna trecută ne-au arătat o randare cu ce s-ar putea întâmpla cu designul viitorul BMW Seria 6, iar astăzi vedem același exercițiu, de data asta cu un BMW Seria 4 Gran Coupe.

S-au folosit de proporțiile unui BMW Seria 4 Gran Coupe actual și de unele zvonuri despre elementele de design ale viitoarelor modele din gama BMW pentru a-și imagina cum va arăta coupe-ul cu patru uși peste câțiva ani. Următorul BMW Seria 4 Gran Coupe va fi lansat în 2020, la doi ani diferență față de viitorul BMW Seria 3 (G20) și va fi construit pe aceeași platformă CLAR – platformă care va sta la baza viitoarelor BMW-uri cu tracțiune spate.

Conform celor prezentate de BMW la CES, tehnologii precum sistemul activ pentru menținerea benzii de rulare, frânarea automată, depășirea automată sau parcarea prin telecomandă ar putea fi prezente pe următoarea generație de BMW Seria 4 Gran Coupe.

Așa cum am văzut și în cazul randării cu viitorul BMW Seria 6, principalele schimbări sunt farurile cu laser foarte subțiri și foarte tăioase, rinichii puțin redimensionați și gurile de aer de dimensiuni generoase prevăzute cu inserții cromate. Nu știm cum și-au imaginat spatele, dar probabil că vom vedea aceleași stopuri alungite și în cazul acestui model. Așa cum reiese din imaginile astea virtuale, viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe va arăta ca un BMW Seria 5 GT mai mic ori ca un viitor BMW Seria 3 GT, dar poate nu-i ăsta cel mai bun unghi pentru o privire de ansamblu. Dacă mai ținem cont și de faptul că-i doar un exercițiu de imaginație și nu o imagine oficială BMW, atunci putem chiar s-o ignorăm și să ne imaginăm un BMW Seria 4 Gran Coupe așa cum vrem noi.

Sursa – BMW Blog via Autobild

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account