Viitorul BMW X3 în randări virtuale

Despre viitorul BMW X3 se spune că va da startul unui nou curent de design și că va influența ulterior și alte modele din gamă. Designul pare a fi o boală contagioasă care se împăștie alarmant de la un model la altul, dar cui nu i-ar plăcea să sufere de această boală dacă te face să arăți așa?

Nume de cod G01, viitorul BMW X3 va fi așteptat în 2017. Să sperăm că nu foarte mult. Dezvoltat pe o platformă nouă, menită să-i accentueze sportivitatea, dar și să ne ofere mai mult spațiu la interior, acest semi-X5 va fi probabil unul dintre cele mai atractive SUV-uri din gama BMW. Modelul X3 se bucură de o atenție deosebită din partea inginerilor, nu degeaba este și cel mai fiabil model din gama BMW. Zvonurile fac referire și la o scădere în greutate cu aproximativ 100 de kilograme față de modelul pe care-l înlocuiește.

2017-BMW-X3-G01-rendering

Randarea făcută de revista germană Autobild ne arată un BMW X3 cu un design mai musculos și mai agresiv, cu faruri alungite, o parte frontală mult mai proemimentă, stopuri puțin japoneze și șolduri late, tot nemțești. Adică din alea făcute de la cârnați, nu de la hamburgheri. Nu știm încă cine este designerul, dar noi sperăm din toată inima să fie micuțul Calvin Luk, cel care a desenat și actualul BMW X1. Punem pariu?

2017-BMW-X3-G01

Nu avem nici cea mai mică idee despre cum va arăta noul interior, dar știm sigur că va fi mai spațios datorită noii platforme care permite acest lucru. Mai știm și că interiorul noului BMW X3 va fi premium, de această dată. Actualul BMW X3 nu punctează foarte bine la acest capitol și ne așteptăm la o îmbunătățire a materialelor, dar și a tehnologiilor disponibile. Să sperăm că BMW X3 își va păstra însă poziția la volan și nu o va împrumuta pe cea de la X1.

BMW X3 este un model important în gama BMW deoarece este o mașină care poate aduce cei mai mulți clienți de pe „piața rece”, cum zic marketerii, adică acei clienți neinteresați în general de marca BMW.

Sursa – BMW BLOG

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account