Noul Mercedes-Benz Clasa E se dezvăluie treptat în două clipuri video

Deștept și cu ochi albaștrii, așa se prezintă viitorul Mercedes-Benz Clasa E în două clipuri video noi despre farurile cu LED și sesiunile de testare.

De azi într-o săptămână noua generație Mercedes-Benz Clasa E va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Până atunci, constructorul german ne menține atenția cu două clipuri video și o schiță care prezintă detalii despre farurile cu LED, designului exterior și sesiunile de testare.

Farurile Multibeam LED încorporează câte 84 de LED-uri controlate individual. Pe lângă funcțiile de luminare în viraj sau de antiorbire a celorlalți participanți la trafic, farurile Multibeam LED distribuie lumina și în funcție de datele pe care le primește de la sistemul de navigație. Astfel, farurile știu dacă mașina intră într-o intersecție sau într-un sens giratoriu, sau dacă rulează pe autostradă și distribuie și direcționează lumina în funcție de situație. Totodată, este de remarcat și designul avangardist al farurilor, care au și un aer seducător datorită elementelor sale luminate în albastru.

Click aici pentru VIDEO despre farurile Multibeam LED.

Din clipul despre dezvoltarea și testarea noului Mercedes-Benz Clasa E aflăm că se lucrează de patru ani la proiectarea acestui model. În acest timp Mercedes a construit 1.200 de prototipuri, care au rulat în total 12 milioane de kilometri, în condiții variate și la temperaturi cu extreme de -32 și +60 de grade Celsius.

Click aici pentru VIDEO despre sesiunile de testare ale lui Mercedes-Benz Clasa E.

Constructorul german a anunțat deja că noul Mercedes-Benz Clasa E va fi cea mai inteligentă berlină din clasa mare, având funcții de asistare a condusului foarte avansate. Iar prin noile clipuri ne comunică faptul că prototipurile au efectuat 10.000 de teste ale funcției de frânare autonomă și 5.000 de schimbări automate a benzilor de rulare.

Prezentarea detaliată a acestui sistem o puteți citi accesând link-ul dedicat:
Noul Mercedes Clasa E va schimba singur benzile

Deja știm că interiorul noii berline este extrem de rafinat și aproape identic cu al limuzinei Mercedes-Benz Clasa S. Puteți vedea o prezentare detaliată, precum și o galerie foto și un clip video despre habitaclul lui Mercedes-Benz Clasa E accesând link-ul:
Noul Mercedes Clasa E ne invită în interior

Noile clipuri video, precum și o schiță oficială ne confirmă faptul că noul Mercedes-Benz Clasa E are un design exterior care urmează cu fidelitate limbajul estetic regăsit la Mercedes-Benz Clasa S și Clasa C.
Noua generație Mercedes-Benz Clasa E este una dintre cele mai așteptate noutăți pe care industria auto ni le pregătește pentru 2016. Va avea de înfruntat concurenți care vin la rândul lor cu forțe proaspete. În afară de Audi A6, care va schimba generația cel mai devreme în 2017, noul Jaguar XF strânge de un an capital de imagine iar noul Volvo S90 va debuta tot la Salonul Auto de la Detroit. Însă cea mai mare emoție pentru Mercedes-Benz va fi faptul că BMW nu îi va lăsa prea mult timp de respiro, urmând să lanseze noua generație Seria 5 tot în 2016.

Via: Gentleman’s Car

Mercedes Clasa E

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account